CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Convocats els Premis a l’excel·lència acadèmica del curs 2018-19

Convocats els Premis a l’excel·lència acadèmica del curs 2018-19

07/11/2019

L'Ajuntament destinarà 3.600 euros als ajuts que reconeixen l’esforç de l’alumnat de Secundària, Batxillerat, Formació Professional, PFI-PTT i universitari amb millors notes. Les sol·licituds per optar-hi es poden presentar fins al 2 de desembre.

Aquesta setmana s'ha obert la desena convocatòria dels Premis a l'excel·lència acadèmica que atorga l'Ajuntament de Montornès. Corresponen al curs 2018-19 i van destinats a l'alumnat més brillant del municipi. En aquesta edició, els ajuts distingeixen sis apartats. La dotació més alta, de 1.000 euros, correspon a la millor nota a l’acabament d’un curs universitari.

També hi ha 4 premis de 500 euros cadascun, per a la millor nota en les provés d'accés a la universitat, a l’acabament de Batxillerat, de la Formació Professional i del Pla de Transició al Treball. Finalment, hi ha sis premis de 100 euros per a la millor nota a l'acabament de l'ESO, un per cada grup dels Instituts de Montornès.

Els premis, també tenen un component social, de manera que a més dels expedients acadèmics de cada alumne es fa una valoració de la renda familiar que ajuda a incrementar les possibilitats d'aquells amb menys recursos.

Les sol·licituds es poden presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana fins al 2 de desembre.

L'excel·lència acadèmica en tots els nivells educatius

Els premis a l'excel·lència acadèmica es van posar en marxa l'any 2010. Les primeres edicions incloïen només tres categories: millor nota a l'acabament d'un curs universitari, millor nota d'accés a la universitat i millor nota a l'acabament del batxillerat. De seguida s'hi va incorporar la variable econòmica per va fer que els premis adquirissin un caire més social.

En els darrers anys, la convocatòria ha evolucionat cap a un tipus d'ajut que posa en valor la feina estudiantil també en l'àmbit de la Formació Professional que s'imparteix al municipi, del Pla de Transició al Treball i de l'Ensenyament secundari. D'aquesta manera la dotació dels premis ha passat dels 2.000 euros inicials als 3.600 que s'atorguen en l'actualitat.

Arxivat a: Educació
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona