CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més de 200 persones passen pel Túnel del terror de Montornès

Més de 200 persones passen pel Túnel del terror de Montornès

05/11/2019

L’activitat ha tornat al Centre Juvenil Satèl·lit en el seu desè aniversari i, a banda dels i les assistents, ha mobilitzat prop de 40 veïns i veïnes de totes les edats que han col·laborat en l’organització i la posada en escena de l’espectacle. La proposta està inclosa en els pressupostos participatius KOSMOS del departament municipal de Joventut.

Un any més, la celebració del Halloween i del Dia de Tots Sants ha estat present a Montornès en forma de Túnel del terror. Enguany la iniciativa ha tingut lloc al Centre Juvenil Satèl·lit, l'emplaçament que va veure néixer l’espectacle l’any 2009.

Per unes hores, l’equipament s’ha transformat en un sinistre tanatori ple d’ànimes atrapades entre la vida i la mort. La proposta ha atret més de 200 persones que havien demanat el seu torn de manera prèvia al web entrades.montornes.cat

Ja feia dies que les reserves, com cada any gratuïtes, s’havien exhaurit.

Una activitat intergeneracional i participativa

El Túnel del terror de Montornès es caracteritza per l’alt grau d’implicació de veïns i veïnes de totes les edats. Enguany una quarantena de nens, nenes, joves, adults i persones d’edat avançada han sumat forces i hi han actuat plegades.

Igual que en les darreres edicions, celebrades a espais com l’actual Centre Infantil Pintor Mir, el parc dels Castanyers i Can Xerracan, un grup motor de voluntaris i voluntàries ha treballat en la preparació de l’esdeveniment amb el suport del departament municipal de Joventut. A més, usuaris i usuàries de l’Espai Jove Satèl·lit han col·laborat en l’elaboració dels decorats.

Els pressupostos participatius 2019 arriben a la seva fi

La terrorífica proposta és una de les darreres dels pressupostos participatius KOSMOS que el departament municipal de Joventut va engegar l’any passat. El grup impulsor tornarà a presentar l'activitat a l’Assemblea Jove que es durà a terme el 17 de novembre i que servirà per escollir les accions que el departament finançarà l’any que ve. La trobada començarà a les 18 h a la Carpa Polivalent El Sorralet.

 

 

 

Arxivat a: Joventut
Imatge de grup en acabar el Túnel del terror 2019
L'exterior del Centre Juvenil Satèl·lit abans de començar l'espectacle
L'activitat ha involucrat veïns i veïnes de totes les edats
Un dels decorats del Túnel del terror
Cartell del Túnel del terror: El Ciprés Blanco
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona