CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La feina de l’Equip d'Atenció Primària de Montornès-Montmeló torna a ser la millor valorada

La feina de l’Equip d'Atenció Primària de Montornès-Montmeló torna a ser la millor valorada

04/11/2019

L’equip ha estat reconegut per segon any consecutiu com el millor de l'Àrea Metropolitana Nord en l’estudi que la Generalitat elabora sobre la feina diària del personal dels Centres d'Atenció Primària. L'EAP Montornès.Montmeló ja havia rebut el nomenament dues vegades amb anterioritat.

La bona feina de l'equip de professionals del Centre d'Atenció Primària de Montornès-Montmeló l'ha tornat a situar en el nivell més alt de qualitat pel que fa a l'atenció als pacients. Per segon any consecutiu ha estat reconegut com el millor de l’àrea Metropolitana Nord, un nomenament que ja havia rebut dues vegades amb anterioritat.

La valoració es fa en base a 27 indicadors que mesuren el funcionament global dels EAP i es fixa en aspectes com la qualitat assistencial, la qualitat de la prescripció farmacèutica, la seguretat del pacient i la satisfacció dels usuaris. L'avaluació també té en compte el treball del personal, el compromís, la implicació, la constància, la dedicació i el respecte a les necessitats dels pacients.

El reconeixement als millors de 2018 es va fer públic en la cinquena Jornada de Benchmarking de l’atenció primària de l'àrea Metropolitana Nord, organitzada per l’Institut Català de la Salut (ICS). La jornada es va celebrar fa unes setmanes a Llinars del Vallès i va aplegar més de 300 professionals de la salut del territori.

Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
Neme Moreno, Unitat de Suport Assistencial i Avaluació; Elena Lázaro, actual directora de l'EAP; Eduard Carrión, director de l'EAP durant el període avaluat, i Núria Prat, Dir. de l'Atenció Primària de l'àrea Metropolitana Nord
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona