CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Gent Gran, vital i esportiva

La Gent Gran, vital i esportiva

30/10/2019

Més de cent persones grans del poble han participat aquest dimecres en una sessió de gimnàstica i una exhibició de ball. Com a part de la programació que anualment s'organitza per a Gent Gran, la setmana passada es va fer una passejada per l'entorn de Montornès.

Ja és tradició que le mes d'octubre la vitalitat de la Gent Gran prengui protagonisme a Montornès. Enguany més de cent persones grans del poble han participat en una nova exhibició de les activitats físiques que realitzen als casals de Montornès.

Una sessió de gimnàstica i estiraments als jardins del consistori ha donat el tret de sortida a la jornada, que ha continuat amb una mostra dels grups de balls en línia, balls de saló i, per segon any consecutiu, també de sardanes i sevillanes.

La gimnàstica i el ball són algunes de les activitats que es duen a terme als Casals de la Gent gran de Montornès per tal que els usuaris i les usuàries facin exercici de manera entretinguda.

Passejant pels voltants de Montornès

El 25 d'octubre, una vuitantena de persones grans també van aprofitar el bon dia per fer en una caminada per l'entorn de Montornès.

La passejada va arribar fins a les rodalies del Pedró i les Masies de Can Roca Umbert i Can Coll. L'activitat va comptar amb les explicacions històriques del tècnic del departament de Gestió del Patrimoni, Ferran Díaz.

Les activitats es programen cada any a l'octubre a l'entorn de la Diada de la Gent Gran que es commemora a començaments de mes.

Arxivat a: Esports, Gent Gran
Sessió de gimnàstica
Exhibició de balls de saló
Exhibició de sevillanes
Exhibició de sardanes
Caminada pels voltants de Montornès
Explicació històrica a la pedra del Pedró
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona