CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nou èxit de participació en la Marxa Popular

Nou èxit de participació en la Marxa Popular

28/10/2019

Prop de 3.000 persones han pres part en la 28a edició del certamen que un any més es manté com a un dels grans esdeveniments esportius de la comarca. La Fira Medieval de la Unió de Botiguers ha arrodonit el cap de setmana.

Com cada darrer diumenge d'octubre des de fa gairebé 30 anys, aquest cap de setmana la muntanya s'ha tornat a omplir d'esportistes amb motiu de la 28a edició de la Marxa Popular. A la prova, s'hi han inscrit prop de 2.500 persones a les quals s'han sumat els i les participants sense dorsal.

El Club Atletisme Montornès ha ofert dos itineraris, un de 8 km i un altre de 14 km. Aquest últim, pensat per a persones més experimentades, ha inclòs, per tercer any consecutiu, desviaments cap a camins que travessen boscos i rierols del Parc de la Serralada Litoral. En total, 80 persones voluntàries provinents de l'Agrupació de Defensa Forestal, de la Creu Roja i del Club Atletisme Montornès, així com de la Policia Local, han seguit el certamen.

Activitats i ambientació d'un altre segle

Aquest cap de setmana, el municipi ha tornat a viatjar al passat amb una nova edició de la Fira Medieval. Tots dos dies, s'han posat paradetes al carrer Major i del Riu Mogent amb productes artesans com ara pa, collarets o formatges.

A més, la Unió de Botiguers ha programat jocs populars, animacions teatrals i tallers infantils, entre d'altres.

Arxivat a: Cultura i festes, Esports
Prop de 2.500 persones inscrites a la Marxa Popular
Un moment de la Marxa Popular
La Colla de Geganters de Montornès ha participat en la Marxa Popular amb l'Angeleta
Activitats infantils a la Fira Medieval
Paradetes d'artesans a la Fira Medieval
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona