CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El montornesenc Pol Hernández venç al Mundial de Menors de Pàdel

El montornesenc Pol Hernández venç al Mundial de Menors de Pàdel

22/10/2019

El jove s'ha proclamat campió del món amb la Selecció Espanyola. L'equip d'Hernández ha disputat les proves en la categoria cadet i ha superat l'Argentina a la final de l'esdeveniment.

El XII Mundial de Menors de Pàdel ha acabat amb un triomf per al montornesenc Pol Hernández. L'esportista local, amb la Selecció Espanyola, s'ha proclamat campió del món i ha sumat un nou reconeixement a la seva trajectòria esportiva.

Les proves han tingut lloc entre el 14 i el 20 d'octubre a Castelló i han aplegat els i les millors esportistes del planeta.

Hernández hi ha participat amb el combinat espanyol en la categoria cadet, amb Francisco Javier Leal i els germans Juan Carlos i Alejandro Gama com a companys d'equip. El conjunt ha superat fàcilment la fase de grups i les primeres eliminatòries contra Itàlia i Portugal. La final ha enfrontat els espanyols amb la Selecció Argentina i l'equip del montornesenc s'hi ha imposat per dos sets a un.

El del Club Padel Indoor Mataró no ha descansat un cop passat el Mundial i després d'uns dies ben intensos ha pres part en el Campionat de Catalunya Absolut amb el seu company Raúl Jerez. La parella ha estat eliminada a quarts de final i s'ha quedat a les portes d'entrar al quadre de primera categoria.

L'any passat, Pol Hernández es va proclamar campió d'Espanya en la categoria infantil amb Pablo Cardona. Fa dues temporades va guanyar el títol de Catalunya. 

Arxivat a: Esports
El montornesenc Pol Hernández, en un moment de la competició (imatge: Pol Hernández)
La Selecció Espanyola, després de guanyar el títol (imatge: Pol Hernández)
Foto de grup de la Selecció Espanyola masculina (imatge: Pol Hernández)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona