CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Segon any de KOSMOS, els pressupostos participatius joves

Segon any de KOSMOS, els pressupostos participatius joves

19/10/2019

El departament de Joventut ha posat en marxa la segona edició dels pressupostos participatius KOSMOS. El jovent del municipi decidirà el destí dels 25.000 euros de la partida del pressupost municipal que es destinarà a activitats juvenils durant el 2020.

Aquests dies els joves de Montornès d'entre 12 i 30 anys estan rebent una carta convidant-los a la segona edició del KOSMOS, els pressupostos participatius joves de Montornès.

El departament de Joventut destinarà 25.000 euros l'any 2020 (5.000 més que al 2019) al desenvolupament d'activitats juvenils. Seguint l'exemple de la passada edició, seran els mateixos joves els qui presentaran i defensaran les seves propostes i en lideraran l'execució.

Les propostes es poden presentar emplenant la butlleta que s'ha creat i dipositant-la en les urnes que s'han habilitat a l'Ajuntament i al Centre Juvenil Satèl·lit, fins al 4 de novembre. També estarà disponible en format editable al web kosmos.montornes.cat i es podrà fer arribar al correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e) 

Per resoldre qualsevol dubte o demanar informació es pot trucar o enviar un whatsapp al 673 532 609.  

L'Assemblea Jove decideix

El diumenge 17 de novembre, la Carpa Polivalent El Sorralet acollirà una assemblea en què cada jove podrà defensar la seva proposta. Les iniciatives es debatran, se sotmetran a votació. Les millor valorades es duran a terme durant el 2020.

Durant la primera edició del Kosmos es van rebre 48 propostes, d'entre les quals, el jovent en va escollir 14 (6 per a la franja d'entre 12 i 16 anys i 8 per a la franja d'edat de 17 a 30 anys) que s'estan desenvolupant durant el 2019. S'han fet tardes de música jove, sortides en bici, un campionat de videojocs i el FOAM, el festival d'Oci Alternatiu de Montornès. També s'han mantingut activitats força populars com la Baixada de carretons de Sant Joan, la Holi Party de Festa Major, la Mostra de curtmetratges Crispeta d'or, el túnel del terror i l'Urban Art Festival.

Arxivat a: Joventut
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona