CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Multitudinària jornada d'Handbol a Montornès

Multitudinària jornada d'Handbol a Montornès

16/10/2019

Prop de 200 nenes i nens de la comarca van participar dissabte en la 4a Trobada de Mini Handbol del Consell Esportiu del Vallès Oriental. També es va disputar el primer partit oficial com a federades de l’Infantil Femení del CH Montornès.

La Carpa Polivalent El Sorralet ha acollit, per primera vegada, la trobada de Mini Handbol del Consell Esportiu del Vallès Oriental (CEVO) . Un total de 18 equips d'handbol base de la comarca van participar durant el matí de dissabte en aquesta jornada no competitiva. L'esdeveniment també va servir com a diada de formació per als àrbitres que s’encarregaran de la Lliga CEVO 2019-2020.

A l'entorn de 600 persones vingudes d'arreu de la comarca van omplir les grades de El Sorralet que veure els partidets disputats pels clubs de Granollers, La Roca, Sant Fost, Cardedeu, Les Franqueses, Vilamajor, Palautordera, La Garriga i Montornès.  

A la tarda, i també a El Sorralet, l'equip Infantil femení del CH Montornès va jugar el seu primer partit de lliga de Primera Catalana Infantil Femenina. Tot i que en la seva estrena com a federades no van aconseguir la victòria, sí que ho han pogut fer aquest dimarts en el partit que han jugat a la pista del Cardedeu. 

El  club continua creixement

Aquesta temporada el CH Montornès ha inscrit un total de 8 equips en competicions, dels quals dos són femenins (infantil i benjamí) i un és mixt (aleví). A més, s'han format els equips de veteranes i veterans, oberts a persones adultes que vulguin gaudir de l'handbol. D'aquesta manera el club ha arribat als 70 jugadors i jugadores repartirs en totes les categories, i continua l'aposta decidida pel foment de l'esport femení i de l'esport base. 

(Adaptació de la informació facilitada pel CH Montornès)

Arxivat a: Esports
4a Trobada de Mini Handbol del Consell Esportiu del Vallès Oriental (Foto: CH Montornès)
L'equip infantil femení del CH Montornès amb les seves contrincants del Castelldefels
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona