CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > En marxa els Plans d'Ocupació Local 2019

En marxa els Plans d'Ocupació Local 2019

10/10/2019

Aquest mes d'octubre s'han fet les cinc darreres contractacions dels Plans d'Ocupació 2019. En total, els Plans han donat feina enguany a 13 persones que desenvoluparan 5 projectes en l'àmbit municipal.

El projecte de Brigada Jove de Jardineria ha estat el darrer a incorporar el personal contractat en el marc dels Plans d'Ocupació Local 2019. Es tracta de quatre peons i un oficial, contractats per un període de 6 mesos. El col·lectiu s'ha integrat a la Brigada Municipal d’Obres per desenvolupar tasques de jardineria i horticultura.

El setembre també es va contractar una persona que actua com a subalterna per al Centre de Formació d'Adults Marinada. En aquest cas la jornada laboral és del 80 % i la durada del contracte és de 10 mesos.

La resta de contractacions es van fer el mes d'agost. Hi ha 4 peons per a la Brigada Municipal d'Obres, 2 agents cívics per desenvolupar campanyes de civisme a la via pública i una auxiliar administrativa que reforça el servei de contractació electrònica de l'Ajuntament. Les contractacions són de 6 mesos.

Formació transversal i específica

Les persones contractades complementen la feina amb sessions formatives. Se'ls facilita formació transversal en matèries com la igualtat de gènere, la prevenció de riscos laborals i d'orientació laboral. A més, se'ls imparteixen continguts específics en funció dels perfils professionals.

Els costos salarials previstos de les contractacions se situen a l'entorn dels 200.000 €.

Arxivat a: Promoció Econòmica
Curs d’Estratègies per superar la discriminació laboral en la recerca de feina POL 2019
Integrants de la Brigada Jove de Jardineria
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona