CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més de 1.200 persones han passat pel nou teatre Margarida Xirgu durant el cap de setmana

Més de 1.200 persones han passat pel nou teatre Margarida Xirgu durant el cap de setmana

07/10/2019

Dissabte, més de 800 veïns i veïnes van participar en les visites dinamitzades que es van fer a l'equipament durant tot el dia, i diumenge hi va haver ple absolut per a l'espectacle de Guillem Albà & Marabunta.

El cap de setmana d'estrena del nou teatre Margarida Xirgu ha estat un èxit d'acollida entre el veïnat. Durant els dies previs ja es van fer dues ampliacions de grups i de places per a les visites guiades de dissabte, davant la gran demanda rebuda. El mateix dissabte també es van augmentar grups per donar cabuda a les persones que no havien pogut reservar entrada. Això va permetre que, finalment, més de 800 veïns i veïnes poguessin fer el recorregut per l'equipament.

Passejant pel nou teatre

Els visitants, guiats per la Cia. del Gobern, van poder trepitjar la platea, l'escenari, els camerinos, la Sala Gran i la Sala Petita (creades sota la planta baixa), així com els espais de serveis de la instal·lació. A cada lloc, s'hi van veure petits espectacles i representacions, gràcies a la col·laboració de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre, la Remençada, la Comissió de Pecats del Carnaval i la Coral de La Lira. També la Colla de Geganters, en el seu 30è aniversari, es va sumar a la festa i va plantar el Bartomeu Sala i el Pere Anton de Rocacrespa a la porta del nou teatre, mentre l'animació continuava a l'exterior, amb els qui esperaven el torn de visita.

Diumenge, va tornar a haver-hi ple absolut. Ja feia uns dies que les entrades per a l'espectacle de Guillem Albà & Marabunta estaven exhaurides. Així doncs, les 402 localitats de la platea eren plenes d'un públic, que va respondre amb entusiasme l'energètica proposta escènica de l'actor i el seu grup.

Montornès aixeca el teló

La propera representació que es podrà veure al teatre Margarida Xirgu tindrà lloc el 26 d'octubre a les 18 h. Es tracta d'un concert de Dàmaris Gelabert. Aquesta cantant, pedagoga i músicoterapeuta ha fet de les seves cançons un fenomen viral amb gairebé 1,5 milions de subscriptors al seu canal de Youtube. Les localitats es poden adquirir al portal entrades.montornes.cat.

L'espectacle forma part de la programació "Montornès aixeca el teló" on es recullen les propostes escèniques del trimestre del nou teatre Margarida Xirgu i de l'Espai Cultural Montbarri.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
Guillem Albà & La Marabunta, primer espectacle del teatre Margarida Xirgu
Animació a les portes del teatre Margarida Xirgu
Inici de les visites dinamitzades al vestíbul del teatre
L'Aula Municipal de Teatre durant les visites guiades al Margarida Xirgu
Els visitants al teatre entre bambolines
La Remençada fent ús dels nous camerinos
Representació de dansa a la Sala Gran del teatre Margarida Xirgu
La Comissió dels pecats de Carnaval, a la Sala Gran
La Coral de La Lira a la Sala Petita del teatre Margarida Xirgu
Audició d'alumnes de l'Escola de Música en un dels espais
El vestíbul de l'equipament
La Colla de Geganters tampoc es va perdre la celebració
Espectacle de Guillem Albà & La Marabunta

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona