CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la convocatòria d'ajuts per a les entitats esportives i per a les de nova creació

Oberta la convocatòria d'ajuts per a les entitats esportives i per a les de nova creació

02/10/2019

Aquest any es continua promocionant la presència femenina en l'esport, amb puntuacions per la presència dones en les juntes directives de les entitats, així com per als equips d’esport femení. Per segon any, també hi ha una convocatòria específica per a les entitats de nova creació. L'Ajuntament destinarà un total de 75.400 euros als ajuts.

L'Ajuntament ha obert la convocatòria d'ajuts per a les entitats esportives del poble. Es destinaran 72.900 euros per als projectes i activitats d'interès públic de les entitats sense ànim de lucre i també hi ha una convocatòria específica, dotada amb 2.500 euros, per a les entitats creades entre 2018 i 2019. 

A més dels criteris de tipus social, i de promoció de l'esport base, les bases per a l'atorgament de les subvencions continuen reflectint l'aposta per la promoció de l'esport femení. Entre els coeficients que es recullen n'hi ha per número de dones federades, per equips femenins complets i per la presència de dones en les juntes directives de les entitats. 

El termini de presentació de sol·licituds per als ajuts finalitza el 10 d'octubre.

(En el contingut relacionat hi ha les bases de la convocatòria i els formularis corresponents).

Arxivat a: Esports
III Festa del bàsquet organitzada pel CB Vila de Montornès (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona