CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Perspectiva de gènere i més idiomes en el nou curs a la Biblioteca

Perspectiva de gènere i més idiomes en el nou curs a la Biblioteca

26/09/2019

L'equipament posarà en marxa l'1 d'octubre la programació de la nova temporada.

Cada any, la Biblioteca incorpora novetats i complements engrescadors per als seus usuaris. En la nova temporada que s'iniciarà a l'octubre,  l'equipament posa en marxa el club de lectura "Fem Tertúlia", un espai on es comentaran llibres amb perspectiva de gènere sota la coordinació de l'escriptora Marina Martori.

Una altra novetat del curs té a veure amb els recursos que la Biblioteca ofereix per a l'aprenentatge d'idiomes. Ara, a les converses en anglès, francès i alemany, se sumen les sessions en català cada dijous d'11 h a 12 h.

Pel que fa a les activitats que l'equipament ja duia a terme durant la temporada anterior també hi haurà canvis. Els nois i noies de la tertúlia juvenil tindran Freddy Gonçalves com a coordinador. Gonçalves es defineix com a promotor de la lectura, llibreter, escriptor i especialista en literatura infantil i juvenil.

L’altre club de lectura que també canvia de coordinador és “Parlem de llibres"; aquest curs la proposta anirà a càrrec de l’escriptor Raimon Portell.

La Biblioteca a ple rendiment  

A més de les propostes habituals de l’equipament i de les novetats, la programació de l’octubre es complementa amb activitats com  la presentació del llibre P53 de Miquel Àngel Lopezosa, l’exposició de la II Fira de l’Economia Social i Solidària, que es podrà veure del 20 d'octubre al 10 de novembre; un recital de poemes solidari i la xerrada sobre el l’obra Mujeres que corren con lobos de la psicoanalista Clarissa Pinkola Estés. 

Els més petits també podran aprendre ciència a través del joc amb dos nous Bibliolabs.

Arxivat a: Cultura i festes
L'equip de professionals de la Biblioteca  (Foto: Facebook Biblioteca de Montornès)
Fem Tertúlia
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona