CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Festassa cívica i participativa

Festassa cívica i participativa

17/09/2019

Des del Toc d'inici fins al Castell de focs, el veïnat ha participat activament en quatre dies plens de gresca i d'animació al carrer.

Els jardins de l'Ajuntament es van omplir de gom a gom divendres per rebre el pregoner de la Festa, Tortell Poltrona, president de Pallassos sense fronteres, i assistir a l'espectacular Cremada de l'Ajuntament, precedit tot plegat pel Seguici d'inici de la festa i dels balls i l'exhibició de les figures de Montornès. 

La zona de concerts ha estat punt de referència durant les nits de Festa Major amb els concerts de Gürtel Club, Oques Grasses, la sessió de Wateke i la nit golfa de dissabte. La zona ha comptat amb el Punt Lila, per a la prevenció i la primera atenció en cas d'agressió sexual, i l'espai Crític, per a la prevenció del consum d'alcohol i altres substàncies. L'etiqueta #somexemple ha presidit la campanya que s'ha dut a terme amb els establiments i comerços per evitar la venda d'alcohol a menors, i l'adreçada a joves i adults.

El bon ambient i la gran afluència de públic també ha estat el més destacat dels actes familiars i diürns: la Moguda Panda, la Fontapa, el concert dels Tapeo Sound Systema, els balls i el berenar per a la gent gran, la holi... Un any més, el punt àlgid ha estat la dansa de la Batalla, protagonitzada per la colla Gegantera que enguany celebra el 30è aniversari.   

De la festa, també destaca la I Batalla de penyes que, tot i l'ensurt de la prova d'estirar la corda (que es va trencar), ha estat tot un èxit.  La batalla l'han guanyada els Bartomeus. També s'ha celebrat el primer concurs d'aparadors de Festa Major organitzat per la Unió de Botiguers. El de Cal Forner n'ha estat el guanyador.

 


La Festa Major a les xarxes

Aquí us en deixem una mostra:

La Festa Major a Twitter 

La Festa Major a Facebook 

- La Festa Major a Instagram #fmmontornes / #FMMontornès19 / #FMMontornes19  

La Festa Major a Youtube

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
La Cremada de l'Ajuntament, un dels actes més esperats
El pallasso Tortell Poltrona ha fet el pregó de la Festa Major 2019
Actuació d'Oques Grasses a la zona de concerts
La Dansa de la Batalla ha arribat al seu 30è aniversari
Després de la Dansa de la Batalla, els Pere Anton i els Bartomeus es van veure les cares a la batalla de globus
Correfoc adult del Ball de Diables i Drac de Montornès
Cal Forner ha guanyat el primer Concurs d'aparadors de la Festa Major (imatge: Unió de Botiguers)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona