CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions al Centre Infantil La Peixera i a Pintor Mir

Inscripcions al Centre Infantil La Peixera i a Pintor Mir

13/09/2019

Les inscripcions per a les activitats de La Peixera es podran formalitzar del 17 al 19 de setembre de 16 a 20 h al mateix equipament. Tot i que les inscripcions per al CI Pintor Mir ja es van fer al juliol, encara queden algunes places disponibles. Les famílies interessades es poden posar en contacte amb l'equipament fins al 27 de setembre de 9 a 14 h.

Els equipaments infantils de Montornès es preparen per començar el nou curs. El Centre Infantil La Peixera manté l'aposta de lleure educatiu per a infants de 3 a 12 anys. L’espai de joc funciona de dilluns a divendres en horari de tarda. L'equipament disposa de 270 m2 i té capacitat per acollir 80 infants. La programació està pensada per potenciar el desenvolupament de cada infant en un clima de proximitat i complicitat.. Com a complement de les activitats setmanals i mensuals, que inclouen contes i teatre, entre altres, es duen a terme activitats per a les famílies. 

Les inscripcions per al curs 2019-2020 es podran formalitzar del 17 al 19 de setembre, de 16 a 20 h, al Centre Infantil La Peixera (carrer del Vallès, 4).

Pel que fa al Centre Infantil Pintor Mir, que també ofereix lleure educatiu per a infants de fins a dotze anys, encara queden algunes places disponibles després del termini d'inscripcions obert al juliol. Si hi ha cap família interessada es pot posar en contacte amb l'equipament fins al 27 de setembre als matins de 9 a 14 h o bé enviar un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e). A partir del 30 de setembre, l'equip pedagògic estarà disponible de 16 a 20 h

Arxivat a: Educació, Infància
Centre Infantil La peixera (Imatge d'arxiu)
Instal·lacions del Centre Infantil la Peixera
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona