CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Menta, préssec i iogurt, els ingredients principals de les postres de la Festa Major 2019

Menta, préssec i iogurt, els ingredients principals de les postres de la Festa Major 2019

04/09/2019

Aquest dimecres s'ha dut a terme la presentació de les postres de la Festa Major a la pastisseria Viñallonga. Per tercer any consecutiu, la Penya Pere Anton, amb la col·laboració del pastisser local Jaume Viñallonga, ha impulsat el projecte.

Les postres d'enguany estan fetes a base d’una mousse lleugera de iogurt, una compota tendra de préssec amb vainilla i una gelatina de menta amb un toc de rom. A més, per segon any, la creació és baixa en sucre i greixos ja que busca ser saludable i equilibrada.

El pastisser de Montornès Jaume Viñallonga ha reinterpretat unes postres d’inspiració francesa i grega fetes amb formatge, préssec fresc i menta. Com a novetat, el sabor de les festes s'ha estès a altres productes i el montornesenc ha afegit un croissant i un gelat a les seves creacions. La ciutadania podrà adquirir-les a partir d'aquest cap de setmana i durant els dies de la Festa Major.

Aquest és el tercer any consecutiu que la Penya Pere Anton i el pastisser Jaume Viñallonga presenten les postres de la Festa Major, un element gastronòmic que dona la mà a la cultura popular del municipi i que cada any es reinventa, tot buscant sorprendre al públic amb nous sabors i textures. 

La presentació de les postres ha tingut lloc aquest dimecres a la pastisseria Viñallonga i ha comptat amb la presència de la regidora de Festes, Mercè Jiménez; representants de la Penya Pere Anton; i el creador dels productes, Jaume Viñallonga, Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2017.

Arxivat a: Cultura i festes
El pastisser Jaume Viñallonga (esquerra) amb la regidora de Festes, Mercè Jiménez (centre), i tres integrants de la Penya Pere Anton
Les postres de la Festa Major 2019
El croissant de la Festa Major 2019
El gelat de la Festa Major 2019
La presentació de les postres ha tingut lloc al davant de la pastisseria Viñallonga

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona