CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Oberta la convocatòria de beques extraescolars per a infants de 3 a 12 anys

Oberta la convocatòria de beques extraescolars per a infants de 3 a 12 anys

29/08/2019

Per primer cop, l'Ajuntament destinarà un total de 15.000 euros en ajuts a nens i nenes empadronats a Montornès que vulguin participar en activitats extraescolars. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 27 de setembre.

Amb l'objectiu de facilitar l'accés dels infants a les activitats extraescolars, l'Ajuntament ha obert una convocatòria de subvencions adreçada a nens i nenes nascuts entre el 2005 i el 2016 (ambdós inclosos) i empadronats al municipi.

És el primer cop que el consistori posa en marxa la línia d'ajuts. Fins ara, els vehiculava a través de la subvenció que reben les AMPA dels centres educatius del poble.

L'Ajuntament destinarà un màxim de 15.000 euros al projecte, que pretén evitar que hi hagi infants exclosos de les activitats extraescolars i posar en relleu els valors educatius, socials i comunitaris que tenen les propostes.

A l'hora d'atorgar les subvencions, es tindrà en compte un seguit de factors com la renda econòmica associada al nombre de membres de la unitat familiar, entre d'altres. En funció de les puntuacions, s'atorgarà un percentatge del preu d'inscripció a l'activitat d'entre el 50 i el 90 %. Excepcionalment s'arribarà al 100 % del cost.

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert del 29 d'agost al 27 de setembre, és a dir, 20 dies hàbils després de la publicació al BOPB. Les persones interessades ho poden fer a l'Oficina d'Atenció Ciutadana o telemàticament a través de la instància genèrica de la Seu Electrònica. En tots els casos cal emplenar el formulari específic i adjuntar la documentació que es descriu a les bases de la convocatòria.

Per a més informació podeu consultar les bases adjuntes o posar-vos en contacte amb el Departament municipal d'Educació, ubicat al carrer de la Pau, 10 (telèfon: 93 566 70 04).

Arxivat a: Ajuntament, Educació
Infants entrant a una de les escoles de Montornès (imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona