CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'empoderament de les dones d'Uganda arriba a Montornès

L'empoderament de les dones d'Uganda arriba a Montornès

28/08/2019

Del 10 de setembre a l'11 d'octubre, el Casal de Cultura acollirà una exposició fotogràfica sobre el paper del col·lectiu femení al país africà. El Departament municipal de Cooperació Internacional hi organitzarà visites comentades a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Tot i les condicions de vulnerabilitat que pateixen les dones a l'Àfrica i el component patriarcal que marca les estructures familiars, socials i comunitàries, a Uganda n'hi ha una minoria que treballa per canviar el seu futur.

Per abordar la qüestió, l'associació sense ànim de lucre Petits Detalls impulsa el projecte GOMESI, una iniciativa per promoure l'empoderament de la dona en zones rurals ugandeses mitjançant plans d'estalvi i microcrèdits.

Amb tot, l'entitat ha confeccionat una mostra fotogràfica amb imatges d'Helena Buira i Edu Gisbert que arribarà el 10 de setembre a Montornès. Les instantànies capten el grau de compromís, esforç i capacitat de treball de les dones ugandeses que les converteix en el suport de la família i en el veritable motor de la societat.

L'exposició s'inaugurarà el mateix 10 de setembre a les 19 h i romandrà a la Sala Riu Mogent del Casal de Cultura fins a l'11 d'octubre. La mostra funcionarà en l'horari habitual de l'equipament i durant els dies de la Festa Major (del 12 al 16 de setembre) hi haurà un horari especial: de 18 h a 20.30 h.

El Departament municipal de Cooperació Internacional hi concertarà visites comentades a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Cooperació
Una de les fotografies de l'exposició "GOMESI" (imatge: Helena Buira, Edu Gisbert)
Dones ugandeses (imatge: Petits Detalls)
Cartell de l'exposició

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona