CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obert el termini d'inscripcions provisionals als tallers del Casal de Cultura

Obert el termini d'inscripcions provisionals als tallers del Casal de Cultura

19/08/2019

Les inscripcions es poden fer en línia fins al 6 de setembre. Les persones que necessitin assistència per fer la sol·licitud es poden adreçar al Casal de Cultura del 2 al 6 de setembre, de 15.30 a 20.30 h.

El Casal de Cultura ha obert el període d'inscripcions provisionals per als tallers que organitza aquest curs 2019-20. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 6 de setembre i es poden fer en línia a través del web municipal. Tanmateix,  les persones que necessitin assistència per fer la sol·licitud es poden adreçar al Casal de Cultura del 2 al 6 de setembre, de 15.30  a 20.30 h.

L'assignació de places per als tallers amb més demanda que oferta es farà a través d'un sorteig que es realitzarà el 10 de setembre entre totes les sol·licituds rebudes.

Les inscripcions són provisionals i només passaran a ser definitives quan s'hagi fet el sorteig dels tallers amb més demanda que oferta i un cop la persona interessada hagi emplenat, signat i registrat l'autorització de domiciliació bancària. Aquest darrer tràmit es durà a terme del 17 al 25 de setembre.

Els cursos del Casal de Cultura començaran el dilluns 30 de setembre. La programació d'activitats inclou un total de 24 tallers relacionats amb la dansa, les arts i manualitats, la tecnologia, la costura, la cuina i la salut i ofereix propostes per a públic infantil, jove i adult. 

AVÍS: La versió en paper de la programació de tallers conté les següents errates: 
- taller de còmic: és per a joves a partir de 16 anys 
- taller de boixets: l’horari correcte per als dijous és de 17 a 19 h 

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona