CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > 11è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

11è Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

12/08/2019

El certamen recull dues categories: una per a infants de fins a 14 anys i una altra per a majors d'aquesta edat. El termini de presentació de propostes finalitzarà el 15 d'octubre, a través del correu (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

El Consorci del Parc de la Serralada Litoral ha convocat l'11a edició del seu concurs fotogràfic, que pretén promoure els valors naturals, culturals i històrics de l'entorn.

Enguany l'activitat premiarà les tres millors imatges que il·lustrin la temàtica "el Parc a través dels sentits". El primer premi està dotat amb un cap de setmana per a dues persones en una casa rural, mentre que el segon i el tercer inclouen una cistella de productes agroalimentaris dels productors que participen en el programa El Parc a Taula.

L'organització també ha previst un premi del públic que es mesurarà pels "m'agrada" que obtinguin les fotografies publicades al Facebook del Parc. Aquest premi consisteix en un àpat per a dues persones en un dels restaurants que també col·laboren en el programa El Parc a Taula. Pel que fa al premi infantil, està dotat amb un xec regal de la botiga Abacus per valor de 50 €.

A banda d’aquests cinc premis, el jurat escollirà 10 fotografies més que, amb les guanyadores, formaran part del calendari del Parc 2020 i d’una mostra fotogràfica itinerant que s’exposarà a les diverses biblioteques dins l’àmbit del Parc de la Serralada Litoral.

Les persones interessades a participar en el concurs poden presentar un màxim de quatre fotografies inèdites fins al 15 d'octubre a les 23.55 h a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) juntament amb el formulari que hi ha al web del concurs.

Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient
Cartell del Concurs fotogràfic del Parc de la Serralada Litoral

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona