CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès ja es troba a un clic!

Montornès ja es troba a un clic!

28/06/2006

Aquest vespre s'ha celebrat a l'Ajuntament l'acte de presentació del web montornes.cat

A través de la campanya “Montornès a un clic!” s’ha promogut entre els ciutadans l’ús de la nova eina de comunicació en Internet.

El web està dividit en set grans apartats temàtics, entre els quals destaca el dedicat a l’atenció al ciutadà. En aquest apartat hi ha informació detallada sobre 113 tràmits distribuïts en 20 categories i 42 serveis estructurats en 13 àmbits. A banda d’això, els ciutadans poden gestionar en línia els impostos amb l’Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona.

La pàgina ofereix informació històrica i turística de Montornès i un plànol del municipi que té com a prestació fonamental la localització de carrers. L’organització de l’Ajuntament i les normatives i ordenances municipals són altres àmbits locals que s’han incorporat al web juntament amb les notícies d’actualitat, l’agenda d’activitats i el butlletí “Montornès Viu”.

També mitjançant el web es facilita el contacte dels ciutadans amb l’Ajuntament a través d’un formulari de suggeriments o preguntes i es posa a l’abast utilitats com la possibilitat d’accedir a un compte de correu electrònic gratuït.

Per a l’execució del projecte l'Ajuntament ha comptat amb el suport i l'assessorament de l’Oficina de desenvolupament tecnològic local de la Diputació de Barcelona. La programació ha anat a càrrec de l’empresa Perception Technologies i els continguts han estat elaborats per l'Ajuntament.

Arxivat a: General
El nou web municipal ja és a la xarxa
Campanya de difusió del nou web municipal a Montornès Nord
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona