CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > A l'estiu, ni un infant sense lleure educatiu

A l'estiu, ni un infant sense lleure educatiu

18/07/2019

Enguany l'Ajuntament ha atorgat 147 ajuts per a les famílies que no poden assumir el cost de les activitats d'estiu. Les aportacions de la Fundació Probitas, col·laboradora habitual dels Serveis Socials, a més, han permès becar el menjador de 61 infants i reforçar els casals inclusius.

Aquest dijous, Elisabeth Arnaldo, tècnica de projectes locals de la Fundació Probitas, ha visitat el Casal de lleure infantil de Montornès. Un any més, l'entitat ha mantingut ajuts que han permès dotar de beques el menjador dels casals d'estiu i donar suport a les activitats inclusives que s'hi fan. L'aportació total ha estat de 19.548,15 €, dels quals 9.625 € han beneficat 55 infants dels casals municipals i 6 del Casalet del la Llar d'Infants Pública el Lledoner, amb beques de menjador,  i 9.689,15 € per reforçar les activitats inclusives que es duen a terme als Casals.

D'altra banda, l'Ajuntament ha tramitat 147 ajuts amb l'objectiu que cap infant quedi fora de les activitats educatives de lleure que es duen a terme a l'estiu per motius econòmics. D'aquests, 62 han estat per al Casal municipal de lleure, 63 per als Casals municipals esportius, 5 per al campus de bàsquet que organitza el CB Vila de Montornès i 17 per a les colònies que dinamitza l'Esplai Panda.

Novament la col·laboració de les Unitats de Suport d’Educació Especial (USEE) de l’Escola Mogent, de l’Institut Marta Mata i de l’Escola d’Educació Especial Can Vila, amb el suport de Serveis Socials, ha fet possible que 56 infants i joves amb discapacitat funcional hagin accedit a les activitats.

Arxivat a: Educació, Infància, Serveis Socials
Grup d'infants del Casal d'estiu
D'esquerra a dreta, el regidor d'Infància, Sergio Carrillo; la tècnica de projectes de Probitas, Elisabeth Arnaldo; la cap del departament municipal de Serveis Socials, Maribel Pinza, i la directora de projectes d'infància, Esther Bello.
Mural dels infants del Casal d'estiu sobre els residus
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona