CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Karate Montornès continua guanyant presència en l'àmbit internacional

El Karate Montornès continua guanyant presència en l'àmbit internacional

16/07/2019

Maria López i Teresa López han participat durant les darreres setmanes en el Campionat de la Lliga mundial Serie A disputat a Montreal. Teresa López també ha competit, juntament amb Bernat Vilà, en la copa Youth League disputada a Croàcia.

Els karateques montornesencs continuen fent camí i agafant experiència en competició internacional.

María López y Teresa López van viatjar a finals de juny a Canadà, per participar en el campionat de la lliga mundial Serie A de Montreal.

Teresa López, amb els seus 17 anys, ja s'està enfrontant a les millors competidores sènior del món. Aquesta vegada, no va aconseguir superar les dures rivals del primer grup. María López, per la seva banda, es va classificar com a segona de grup en la primera fase, però, tot i fer una bona competició, no va aconseguir passar a la tercera.

A començament d'aquest mes de juliol, Teresa López i Bernat Vilà es van traslladar a la ciutat croata d'Umag per participar en la copa Youth League (equivalent a les Sèries A/ Premier League en categoria juvenil). Bernat Vilà, va competir en la categoria Kata Under 14 i Teresa López va arribar fins a les semifinals en Kata Júnior.

El treball constant del karateques montornesencs ja els havia dut quan competien en categories inferiors a ser seleccionats en diverses ocasions per la Federació Espanyola de Karate per competir en Campionats d'Europa i Mundials. Ara lluiten per fer-se un lloc en el karate nacional i internacional participant en campionats com l'Open de la Serie A de Karate i l'Open Youth League. El repte internacional ja els ha dut a França, Holanda, Portugal, Itàlia, Xile, Xina, Austria, Turquía, Canadà i Croàcia.

(Adaptació de la informació facilitada pel Club Karate Montornès)

Arxivat a: Esports
Teresa López i Bernat Vilà en l'Open Youth League (Foto: Club Karate Montornès)
María López i Teresa López en la Lliga mundial Serie A (Foto: Club Karate Montornès)
Bernat Vilà durant la competició (Foto: Club Karate Montornès)
Teresa López durant la competició (Foto: Club Karate Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona