CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El Mulla't aplega més de 300 persones a Montornès

El Mulla't aplega més de 300 persones a Montornès

15/07/2019

Les piscines d'estiu del CEM Les Vernedes han acollit aquest diumenge tot un matí d'activitats en el marc del "Mulla't per l'Esclerosi Múltiple". S'ha fet el tradicional salt solidari i s'han nedat 39.000 metres per la causa. També hi ha hagut sessions obertes de "Mou-te", d'"Aiguagim" i una exhibició de natació sincronitzada.

A l'entorn de 300 persones han participat aquest diumenge en les activitats organitzades a les piscines d'estiu del Complex Esportiu Les Vernedes en el marc de la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", a favor de la lluita contra la malaltia. Hi ha hagut sessions obertes de "Mou-te", d'"Aiguagim" i una exhibició de natació sincronitzada, a més del tradicional salt col·lectiu, en què han participat a l'entorn de 200 persones. També s'han sumat metres nedats. Enguany s'ha arribat a la xifra de 39.000, segons les dades de la Marisa Sánchez i la Manoli Gallo, les dues veïnes de Montornès afectades per la malaltia, que amb el seu testimoni han posat veu a la campanya.

La venda de samarretes, tovalloles, bosses i altres productes de marxandatge del Mulla't ha fet un calaix de 290 €, als quals caldrà sumar el que recapti aquesta setmana amb el material que encara es pot adquirir al CEM Les Vernedes. La recaptació anirà a la Fundació Esclerosi Múltiple.

Arxivat a: Ciutadania, Promoció de la Salut
Salt col·lectiu a les piscines d'estiu de Montornès de la  campanya Mulla't 2019
Sessió oberta d'"Aiguagim"
Nedant pel Mulla't per l'esclerosi múltiple
Marisa Sánchez i Manoli Gallo amb l'alcal José A. Montero a l'estand del Mulla't
Sessió oberta de "Mou-te"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona