CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Concentració contra els darrers casos de violència sexual

Concentració contra els darrers casos de violència sexual

08/07/2019

Al voltant de 50 persones s'han concentrat aquest dilluns a la tarda al davant de l'Ajuntament com a mostra de rebuig als darrers casos de violències sexuals. La convocatòria s'ha dut a terme a la mateixa hora a ciutats d'arreu de l'Estat.

Durant la concentració, que ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero, de la regidora de Polítiques d'Igualtat, Ana María Madrona, i membres de la Taula per la Igualtat de Montornès, s'ha llegit un manifest de denúncia.

El text fa referència al cas que s'està jutjant aquests dies en què set nois van violar una noia de 14 anys, el 2016 a Manresa, i als quals la fiscalia de moment només acusa d'abús. El cas arriba quan encara ressona el de "La Manada" i la sentència del Tribunal Suprem que condemna a 15 anys de presó els autors d'aquella violació, després de tres anys de lluita judicial i de mobilització social.

El manifest rebutja la justícia patriarcal i fa seu el lema de la concentració arreu de l'Estat “Ùnete contra la jauría”, alhora que expressa el suport incondicional a les víctimes de les agressions sexuals, moltes d’elles invisibles.

Podeu llegir el text íntegre del manifest en l'arxiu adjunt.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Igualtat
Concentració contra les darreres agressions sexuals
La regidora de Polítiques d'Igualtat, Ana María Madrona, ha llegit el manifest
La convocatòria ha aplegat unes 50 persones al davant de l'Ajuntament

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona