CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Nova col·laboració de l'Ajuntament i el Circ Raluy per apropar el circ a la ciutadania

Nova col·laboració de l'Ajuntament i el Circ Raluy per apropar el circ a la ciutadania

26/06/2019

Per quart any consecutiu, l'Ajuntament i el Circ Raluy Legacy han signat un conveni per apropar el món del circ tradicional al públic infantil. El conveni recull un apartat dedicat a les persones usuàries dels programes dels Serveis Socials.

La signatura del conveni s'ha formalitzat aquest dimarts en la cafeteria del circ, situada en una de les caravanes històriques de la companyia. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, José A. Montero i Luisa Ralui, copropietària i artista del circ.

El conveni recull l'atorgament d'entrades al públic infantil i d'invitacions a les persones usuàries dels programes de l'Àrea d'Acció Social de l'Ajuntament. En els darrers dies, professionals del circ també han participat en les activitats socioculturals de les Festes de Sant Joan, a Montornès Nord.

El Circ Raluy es va instal·lar a l'avinguda d'Ernest Lluch el 27 de maig. Com ha fet en els darrers anys, la companyia ha aprofitat la seva estada a Montornès per fer tasques de manteniment del material i preparar la nova gira. Durant el proper any es continuarà representant l'espectacle The Magic Formula, estrenat l'any passat aquí a Montornès. Des d'aquest dijous 27 fins al diumenge 30 es duran a terme cinc representacions en diversos horaris.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes
Signatura del conveni entre l'Ajuntament i el Circ Raluy
Les instal·lacions del circ a l'av. d'Ernest Lluch
Assajant els números de l'espectacle "The magic formula"
La cafeteria, una de les caravanes més emblemàtiques
La carpa del circ vista des de dins
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona