CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès rep l'estiu amb foc i catifes

Montornès rep l'estiu amb foc i catifes

25/06/2019

Un any més, les festes de Sant Joan s'han viscut amb intensitat a Montornès Nord amb quatre dies atapeïts d'activitats per a totes les edats. El cap de setmana també ha estat marcat per les celebracions del Corpus i les catifes creades per veïns, veïnes i entitats als carrers Major i de Palau d'Ametlla de Montornès Centre.

L'arribada de l'estiu ha estat rebuda a Montornès amb celebracions multitudinàries. Les Festes de Sant Joan, que es van posar en marxa el 15 de juny, han arribat en els darrers quatre dies a la seva màxima expressió. Divendres començaven els actes centrals del programa, amb la inauguració de la tradicional exposició de manualitats al Casal de la Gent Gran Nord i el pregó, enguany dedicat al 30è aniversari de la Colla de Geganters. Després, activitats lúdiques de la mà de l'Esplai Panda, baixada de carretons pel carrer del Vallès, i la plaça del Poble, plena per a l'espectacle de varietats de Rosario Mohedano.

A partir d'aquí, un cap de setmana intens, amb activitats refrescants durant el dia i més festives a la nit. Les hores prèvies a la revetlla, van ser, com és habitual, territori del Ball de Diables i Drac de Montornès, amb el correfoc de la colla infantil que va culminar amb l'encesa de la foguera a l'Escola Marinada. A continuació, ball i festa jove.

A la diada de Sant Joan no hi ha faltat la tradicional paella popular, el festival de danses i, per acabar bé el dia, un sopar de germanor i l'estrena del "Show stars Montornès Nord", en què el veïnat ha pogut mostrar el seu talent.

Encara formant part del programa de Sant Joan, el diumenge 30, la plaça del Poble acollirà, el Clàssic Historic Day, una concentració de vehicles Renault i motos de fabricació nacional amb exposició de models exclusius de Derbi.    

Catifes pel Corpus

Enguany, la celebració del Corpus ha coincidit amb el cap de setmana de la revetlla. Dissabte a la tarda va començar la confecció de catifes als carrer Major i de Palau d'Ametlla. Enguany se n'han fet una vintena. En aquesta edició, l'organització ha anat a càrrec d'una comissió formada per la colla de Geganters de Montornès, el Ball de Diables i Drac, l'Associació de Veïns/es del Centre i la Parròquia de Sant Sadurní, a més de veïns que hi han participat a títol individual.

Arxivat a: Cultura i festes
Encesa de la foguera (Foto: Ajuntament. Autor: Juanjo Bermejo)
Holi Run organitzada pel CA Montornès (Foto: Segis Gómez)
Festa de l'escuma
Concertàs amb Versión Imposible (Foto: Ajuntament. Autor: Juanjo Bermejo)
Tobogan aquàtic gegant (Foto: Ajuntament. Autor: Juanjo Bermejo)
La colla de Geganters, pregonera pel seu 30è aniversari (Foto: Ajuntament. Autor: Juanjo Bermejo)
Paella popular (Foto: Ajuntament. Autor: Juanjo Bermejo)
Espectacle de varietats amb Rosario Mohedano (Foto: Ajuntament. Autor: Juanjo Bermejo)
Les catifes del Corpus s'han fet als carrers Major i Palau d'Ametlla
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona