CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Comença la temporada a les piscines d'estiu

Comença la temporada a les piscines d'estiu

20/06/2019

Aquest divendres, 21 de juny, s'obren al públic les piscines d'estiu del CEM Les Vernedes. L'horari d'obertura serà de dimarts a diumenge, de 10.30 a 20 h. La temporada d'estiu es perllongarà fins al 8 de setembre.

Personal tècnic municipal treballa aquests dies perquè les piscines d'estiu estiguin a punt per rebre els primers banyistes de la temporada. La instal·lació obrirà al públic aquest divendres, 21 de juny. Les piscines obriran de dimarts a diumenge en horari de 10.30 a 20 h.

Aquests dies s'ultima la revisió tècnica i la neteja de la instal·lació i el manteniment de zones enjardinades. També es fan les darreres comprovacions del sistema d'accés automatitzat a les dependències amb l'equip que se n'ocuparà.

Pel que fa als preus de les entrades i dels abonaments, es mantenen els mateixos dels darrers anys. Els menors de 5 anys tindran l’entrada gratuïta i les persones que acreditin ser residents Montornès pagaran una quota reduïda del 50%. La temporada de les piscines d'estiu s'allargarà fins al 8 de setembre.

Arxivat a: Ciutadania, Esports
Feines de condicionament a les piscines d'estiu
Treballs a les zones enjardinades
Feines de condicionament a les piscines d'estiu
La caseta d'accés a la instal·lació
Vista des de la zona de gandules
Comprovacions del sistema d'accés
Comprovacions del sistema d'accés

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona