CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Setmana de l'Energia a Montornès

La Setmana de l'Energia a Montornès

18/06/2019

Durant els darrers dies i fins al 28 de juny, l'Ajuntament promou diverses activitats relacionades amb l'estalvi energètic i la sostenibilitat.

Les activitats s'adrecen bàsicament a la població més jove. L'alumnat de 'Escola Palau d'Ametlla ha participat en els darrers dies en l'Actiwatt, un joc relacionat amb el projecte europeu Euronet 50/50 max qu,e de manera divertida, permet consolidar conceptes relacionats amb l'eficiència i l'estalvi energètic.

També els infants que inicien la setmana vinent el Casal d'Estiu participaran en activitats, en concret, en el joc de carrer "Juguem amb energia", una dinàmica que introdueix conceptes com les energies renovables, l’estalvi i l’eficiència energètica, i l’aplicació de l’energia solar.

D'altra banda, la primera planta de l'Ajuntament acull aquesta setmana l'exposició, "Treballem per una energia sostenible”. Està formada per 6 plafons que expliquen el paper de l’Ajuntament en el marc del Pacte d’alcaldes, aporten informació i consells d’accions a realitzar en l’àmbit domèstic sobre estalvi i eficiència energètica contra el canvi climàtic, en l’ús dels electrodomèstics, en la il·luminació, en climatització i en mobilitat sostenible.

Arxivat a: Medi Ambient
Exposició "Treballem per una energia sostenible"
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona