CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'handbol, dos anys de cara a porteria

L'handbol, dos anys de cara a porteria

12/06/2019

El CH Montornès compta amb 6 equips en categories que van dels de 5 als 14 anys. L’equip prebenjamí ha aconseguit aquesta temporada el primer trofeu en la curta història del Club.

A començaments de 2017, el Club Handbol Montornès feia els primers entrenaments a la Carpa Polivalent El Sorralet. Retornava l'handbol a Montornès després de 25 anys sense presència al municipi. En poc més de dos anys, el club empès per l'entusiasme de la seva junta directiva, s'ha consolidat com una entitat activa que compta amb 64 fitxes, de les quals 25 són femenines. L'entitat té 6 equips en categories que van des de l'“escoleta“, amb infants de 5 anys, fins a infantils, amb joves de 14 anys. L’esport de base i igualitari són el fonament del projecte del handbol a Montornès, juntament amb el foment de valors com el respecte i el treball en equip.

Dissabte el CH Montornès va celebrar el final de temporada a la Carpa Polivalent El Sorralet, amb les jugadores i jugadors, el cos tècnic, la directiva i l'afició que els segueix. En total unes dues-centes persones que van poder gaudir de jocs, d'un partit dels membres de la Junta contra pares i mares dels jugadors i d'actes de reconeixement i regals als participants, amb esment especial a l’equip prebenjamí que ha aconseguit el primer trofeu en la curta història del Club. També es va presentar un breu vídeo amb imatges de les colònies de l'entitat celebrades fa uns dies, en el que va sonar, per primera vegada, l’himne del club, interpretat pel cantant local Abel Álvarez.

La festa es va tancar amb una botifarrada i els millors desitjos per la propera temporada, en què l'entitat espera mantenir la línia de valors i esport i seguir creixent com a club.

(Adaptació de la informació facilitada pel CH Montornès)

Arxivat a: Esports
La família del CH Montornès (Fotos: CH Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona