CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'energia de les entitats, a la llum del dia

L'energia de les entitats, a la llum del dia

10/06/2019

Una vintena d'entitats socioculturals i esportives han participat aquest diumenge en la II Mostra d'entitats de Montornès. Durant tot el matí hi ha hagut tallers i activitats programades així com exhibicions, audicions i espais de presentació.

Les entitats del poble han estat protagonistes, aquest diumenge, de la II Mostra d'entitats de Montornès, promoguda pel departament municipal de Participació Ciutadana. Hi ha participat una vintena d'entitats socioculturals i esportives, així com els departaments municipals de Joventut i Cooperació.

Al llarg del matí s'han dut a terme tallers i activitats programades per les entitats així com exhibicions, audicions i espais de presentació. Entre les propostes hi ha haut l'Espai Fòrum, on s'han presentat iniciatives com el Punt Coop de Montornès per a les entitats i el darrer projecte de cooperació desenvolupat amb l'entitat Bakadaji Help The Gambia.

El col·lectiu "Globus pels Valents" ha ofert un servei de bar per recaptar fons per a la investigació en la lluita contra el càncer infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu. També s'ha pogut fer un tastet del Cafè Montornès de comerç just a la carpa del departament municipal de Cooperació.

Acompanyant les activitats més lúdiques s'ha celebrat la Gran Gimcana de les entitats, un joc obert a la ciutadania amb proves per aprofundir en el coneixement del teixit associatiu del poble. L'esdeveniment també ha comptat amb actuacions musicals de l'Escola Municipal de Música i del grup d'animació FOLKIDS.

Arxivat a: Ciutadania, Cooperació
II Mostra d'entitats a la plaça de Pau Picasso
Actuació d'alumnes de l'Escola Municipal de Música
Algunes carpes de la mostra
Servei de bar del col·lectiu "Globus pels valents"
L'ambulància del projecte desenvolupat amb l'entitat Bakadaji Help The Gambia
Exposició de vehicles de l'ADF La Conreria
Actuació del grup d'animació FOLKIDS
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona