CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Medi ambient, solidaritat i valors en la recta final del curs als centres d'ensenyament

Medi ambient, solidaritat i valors en la recta final del curs als centres d'ensenyament

07/06/2019

Aquests dies, escoles i instituts culminen projectes desenvolupats durant el curs. L'Escola Mogent i l'Institut Vinyes Velles han col·laborat en els "Tresors del Mogent", l'Escola Palau d'Ametlla ha celebrat un mercat solidari a favor de l'Hospital Sant Joan de Déu i l'Institut Marta Mata ha revisat els valors del conte de "La rateta que escombrava l'escaleta" a través del teatre.

L'Espai Cultural Montbarri ha acollit aquest divendres la darrera representació del conte "La rateta que escombrava l'escaleta?". Es tracta d'una adaptació del conte tradicional realitzada per l'alumnat de l'assignatura optativa de teatre de 2n d'ESO en què es posen qüestió els valors que transmet. S'han fet un total de quatre representacions adreçades a l'alumnat de 5è i 6è de les escoles Mogent, Can Parera, Palau d'Ametlla i Marinada, i també a l'alumnat de 1r a 4t d'ESO de l'Institut Marta Mata.

L'alumnat de l'Escola Mogent i de l'Institut Vinyes Velles, per la seva banda, ha col·laborat en l'activitat "Els tresors del Mogent". Els dos centres, que tenen el distintiu d'Escola Verda atorgat per la Generalitat, han treballat amb el suport de l'Ajuntament aspectes vinculats a la fauna, la flora, el medi ambient i la història del Mogent per mitjà d'un joc de cerca a la llera del riu. Hi han participat una seixantena d'alumnes de 2n de primària i una desena d'alumnes de 2n d'ESO. L'activitat també ha comptat amb la implicació de pares i mares.

L'Escola Palau d'Ametlla, al seu torn, ha desenvolupat un projecte solidari a partir de les fotografies de l'ecologista i fotògraf francès Yann-Arthus Bertran. El procés els va dur a celebrar un mercat solidari amb la participació de les famílies i acompanyat d'activitats. Es va fer el 27 de maig i va recaptar 505 euros que es donaran a la Fundació Sant Joan de Déu per a la recerca contra el càncer infantil.

Arxivat a: Educació
Obra "La rateta que escombrava l'escaleta?" de l'Institut Marta Mata a l'Espai Cultural Montbarri
Obra "La rateta que escombrava l'escaleta?" de l'Institut Marta Mata a l'Espai Cultural Montbarri
Activitats del projecte "Els tresors del Mogent"
Activitats del projecte "Els tresors del Mogent"
Mercat solidari a l'Escola Palau d'Ametlla
Activitats a l'entorn del mercat solidari de l'Escola Palau d'Ametlla
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona