CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Acaba la quarta edició del Lecxit

Acaba la quarta edició del Lecxit

04/06/2019

El projecte ha comptat enguany amb la participació de 13 alumnes de 4t, 5è i 6è de primària i de 12 joves voluntaris dels instituts. El Lecxit té l'objectiu d'afavorir la pràctica de la lectura i millorar la comprensió lectora dels infants.

Divendres es va celebrar a la Biblioteca de Montornès la cloenda de bona part de les activitats de lectura desenvolupades aquest curs i adreçades als més joves. Una de les destacades és el projecte Lecxit, que enguany ha arribat a la quarta edició. La iniciativa forma part del projecte Montornès Poble Lector, impulsat per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Biblioteca i els centres educatius del municipi. El projecte Lecxit té l'objectiu d'afavorir la pràctica de la lectura i millorar la comprensió lectora dels infants mitjançant persones voluntàries que els fan acompanyament lector individual.

Enguany hi han participat 13 alumnes de 4t, 5è i 6è de primària i una dotzena de joves voluntaris dels instituts. Les sessions tenen lloc cada divendres a la Biblioteca Municipal. 

Lecxit i biblioteca, fent tàndem

Aquest curs els participants en el Lecxit, a més de seguir les sessions ordinàries d’acompanyament lector, han desenvolupat tallers especials per Nadal i Carnestoltes, i han interactuat amb altres activitats de la Biblioteca com el taller de booktubers realitzat fa uns mesos i el Debat a Bat per a la promoció de la lectura juvenil.

També hi ha activitats de la Biblioteca que es complementen amb el Lècxit. És el cas del Club de lectura infantil i el projecte “Veus amb altaveus”que fomenta la lectura amb infants de 3r i 4t de primària.

Arxivat a: Cultura i festes, Educació
Participants en la 4a edició del Lecxit (Foto: Biblioteca de Montornès)
Participants en el Club de lectura infantil (Foto: Biblioteca de Montornès)
Participants en el projecte "Veus amb altaveus" (Foto: Biblioteca de Montornès)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona