CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El talent audiovisual del jovent brilla a la IV Mostra de Curtmetratges Crispeta d'Or

El talent audiovisual del jovent brilla a la IV Mostra de Curtmetratges Crispeta d'Or

30/05/2019

El Departament municipal de Joventut ha reconegut la creativitat i les habilitats artístiques del jovent a la gala de l'esdeveniment. Hi han participat un total de 12 obres, la meitat de les quals tracten sobre la temàtica especial "Igualtat i LGTBI".

L'Espai Cultural Montbarri s'ha convertit en el lloc de referència per als amants del cinema aquest diumenge, 26 de maig, amb la gala de la quarta edició de la Mostra de Curtmetratges Crispeta d'Or.

Enguany, el Departament de Joventut ha rebut 12 obres: 6 de temàtica lliure i altres 6 de la temàtica especial que, aquest cop, portava per títol Igualtat i LGTBI i aplegava vídeos sobre la lluita per la igualtat entre homes i dones i la diversitat sexual i afectiva.

Per primer cop, en comptes d’una beca econòmica, les persones participants han rebut un lot de productes de cinema a banda de l’estatueta Crispeta d’Or. A més, en el cas dels curtmetratges sobre igualtat, han obtingut diversos llibres sobre el feminisme.

Una de les novetats ha estat la incorporació del premi del públic. Després de visionar les obres, els i les espectadores han triat la seva preferida a través d’un sistema de votació i han escollit Martín.

L'activitat, que es repeteix cada dos anys, va sortir escollida a partir dels pressupostos participatius KOSMOS. La proposta va ser la tercera més votada entre el jovent de 17 a 30 anys, amb un total de 448 punts.

Una gala al més pur estil Hollywood

Els actors, les actrius i la resta d’artistes van entrar a Montbarri per la porta gran: van arribar en limusina i van creuar la catifa vermella mentre firmaven autògrafs i es feien selfies amb els seus admiradors i admiradores. Com no podia ser d’una altra manera, l’entrada de l’equipament comptava amb un photocall per a l’ocasió i un pica-pica per al final de la gala.

L’esdeveniment també va incloure tres actuacions musicals, dues d’elles de l’Escola Municipal de Música. La cantant Sara Garcia amb Carles Lloveras a la guitarra van interpretar Smells Like Teen Spirit de Nirvana, mentre que Raúl Ortega va tocar To Build a Home de Jason Swinscoe al piano. Alba Quintanilla va protagonitzar la darrera actuació de la nit amb el Don’t Rain On My Parade de Barbra Streisand.

Ja podeu veure els 12 curtmetratges participants al compte de YouTube Joventut Montornès.

 

Arxivat a: Joventut
Un moment de la gala de la IV Mostra de Curtmetratges Crispeta d'Or
El públic entra a l'Espai Cultural Montbarri per la catifa vermella, amb la limusina de fons
Darrers preparatius amb els actors i les actrius abans de l'inici de la gala
L'estatueta Crispeta d'Or de la quarta edició de la mostra
L'Espai Cultural Montbarri, ple de gom a gom
Els tres presentadors de la gala de la IV Mostra de Curtmetratges Crispeta d'Or
Actuació musical a càrrec de Sara Garcia i Carles Lloveras
Actuació musical a càrrec de Raúl Ortega
Actuació musical a càrrec d'Alba Quintanilla
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona