CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dia Mundial sense Tabac a Montornès

Dia Mundial sense Tabac a Montornès

30/05/2019

El 31 de maig és el Dia Mundial sense Tabac i a Montornès es duen a terme diferents activitats com una taula informativa al mercat setmanal i la campanya "Entorn sense fum".

Aquest divendres, amb motiu del Dia Mundial sense Tabac, la unitat de tabaquisme del Centre d'Atenció Primària posarà una taula informativa al mercat setmanal de Montornès centre per oferir els seus serveis al veïnat i assessorar a totes aquelles persones que tinguin qualsevol dubte.

La iniciativa s'emmarca en la Setmana sense Fum, impulsada per la Direcció General de Salut Pública. L'objectiu és sensibilitzar la població sobre els riscos del consum de tabac i proporcionar a les persones fumadores recursos per tal d'abandonar aquesta pràctica o reduir el seu consum.

A més, Montornès desplega la campanya Entorn sense fum amb la suma de nous espais. Les escoles Sant Sadurní i Palau d'Ametlla i l'institut Marta Mata senyalitzaran per primer cop els seus accessos amb el logotip de la campanya (un núvol blau amb un cor blanc a l'interior). Aquests logotips es pintaran durant un taller de prevenció en el consum de tabac.

El Centre Infantil Pintor Mir i les pistes de petanca de Joaquim Mir també participaran en la campanya Entorn sense fum amb un taller de prevenció i de sensibilització per als infants i un taller de reducció de riscos i de modelatge per a les persones usuàries de les pistes de petanca.

L'objectiu dels espais lliures de fum és protegir la població més vulnerable de la pràctica del tabac i la síndrome del fumador o fumadora passiva. A Montornès, les activitats de la Setmana sense Fum s'allargaran fins al 7 de juny. 

Arxivat a: Promoció de la Salut
L'escola Sant Sadurní, entorn sense fum
Pancarta del Dia Mundial sense Tabac a l'Ajuntament de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona