CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La igualtat, font d'inspiració del VIII Concurs de Microcontes infantils i juvenils

La igualtat, font d'inspiració del VIII Concurs de Microcontes infantils i juvenils

23/05/2019

Una setantena d'infants i joves des de 1r de primària fins a batxillerat han participat en el VIII Concurs de Microcontes infantils i juvenils que organitza l’Associació Recursos Educatius per a la Infància en Risc (REIR) amb el suport de l’Ajuntament.

Aquest dimecres s'ha celebrat l'acte de lliurament de premis del VIII Concurs de Microcontes infantils i juvenils a l'Espai Cultural Montbarri. Enguany hi han participat una setantena d'infants i joves provinents del projecte socioeducatiu Fem els deures, dels projectes de Proinfància gestionats per REIR (Lectoescriptura i Fem REIR), així com l’alumnat del programa RAI-ESO, una iniciativa de menjar i espai de reforç socioeducatiu per a alumnes de secundària. També hi han pres part persones usuàries del Centre Juvenil Satèl·lit, del Centre Infantil La Peixera i del Centre Infantil Pintor Mir.

La temàtica central d’aquesta edició ha estat la igualtat. Enguany s'ha tornat a posar de manifest la motivació dels infants i el grau d'implicació aconseguit en el concurs, que va néixer el 2011 i amb l'objectiu de promoure l'escriptura i el gust per les lletres entre la població infantil i juvenil del municipi. Aquest cop, el jurat ha destacat l’alta qualitat de les obres presentades.

A banda de lliurar els premis, en el transcurs de la gala els i les guanyadores han llegit els seus textos. A més, el públic assistent ha pogut veure un vídeo que han elaborat els mateixos infants i els joves que participen en les sessions del projecte Fem els deures. A més, dues alumnes de piano de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre han animat l'acte amb dues actuacions.

Quadre de guanyadors/es i finalistes

Categoria

Nom

2a:

1r i 2n de Primària

Guanyador/a

Samara Escribano

Finalistes

Aya Sfiri

Ismael Louah

3a:

De 3r a 5è de Primària

Guanyador/a

Houda El Bout

Finalistes

Nezar Ben Kacem

Farah El Kaddouri

4a:

De 6è de Primària a 2n d'ESO

Guanyador/a

Nathaly Chavarrias

Finalistes

Dina Chabou

Nadir Ben Youssef

5a:

De 3r d'ESO a 2n de Batx.

Guanyador/a

Abdelouahid Zariouh

Finalistes

Sara El Bakarni

Felipe Moreno

Arxivat a: Educació, Infància, Joventut
Guanyadors del VII Concurs de Microcontes
Houda El Bout, guanyadora de la 3a categoria
Nathaly Chavarria, guanyadora de la 4a categoria
Abdelouahid Zariouh, guanyador de la 5a categoria
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona