CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Obertes les preinscripcions a la Llar d'Infants Pública El Lledoner

Obertes les preinscripcions a la Llar d'Infants Pública El Lledoner

15/05/2019

Per al curs 2019 - 2020 la llar té disponibles un total de 43 places: 16 per a infants de quatre mesos a un any; 14 per a infants d'un a dos anys; i 13 per a infants de dos a tres anys. El termini de preinscripcions romandrà obert fins al 24 de maig.

Aquesta setmana s'ha obert el termini de preinscripcions per al curs 2019-2020 de la Llar d'Infants Pública El Lledoner. La proposta educativa del centre està pensada per acompanyar els infants de 4 mesos a 3 anys en el seu desenvolupament integral com a persones, vetllant per cobrir les seves necessitats bàsiques d’afecte, joc, higiene, autonomia, salut, curiositat... en un ambient ric en estímuls i on se sentin valorats i estimats. 

L'equipament té capacitat per acollir fins a 82 infants. Per al proper curs hi ha disponibles 43 places de les quals 16 son per a infants de quatre mesos a un anys, 14 per a infants d'un a dos anys i 13 per a infants de dos a tres anys.

Com a complement a la dinàmica docent, l'equipament ofereix serveis optatius d'acollida al matí i a la tarda i de menjador.

Les famílies que no hagin pogut assistir a les jornades de portes obertes celebrades a l'abril, poden demanar cita per visitar l’escola i rebre la informació necessària.

El termini de preinscripcions finalitzarà el 24 de maig. Es poden formalitzar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.de dilluns a divendres, de 8.30 a 15 h, i dimarts i dijous, també de 17 a 19 h.

Un servei amb tarificació social 

A la Llar d'Infants Pública El Lledoner, igual que a l'Escola Municipal de Música, funciona un sistema de tarificació social que permet a les famílies acollir-se a exempcions i bonificacions de fins al 70% en funció de la renda familiar. Properament s'aprovarà l'ordenança reguladora corresponent al curs 2019-20 que no tindrà canvis en relació a l'any passat. (Podeu consultar l'ordenança en els enllaços relacionats) 

Arxivat a: Infància
Pati de la Llar d'Infants (Imatge d'arxiu)
Activitat a la Llar d'Infants Pública El Lledoner (Imatge d'arxiu)
L'experimentació com a part de l'aprenentatge
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona