CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Mons Observans se suma al Dia Internacional dels Museus

Mons Observans se suma al Dia Internacional dels Museus

14/05/2019

El jaciment romà de Mons Observans celebra el Dia Internacional dels Museus amb activitats gratuïtes com una visita teatralitzada i un taller de corones de flors.

El diumenge 19 de maig, Mons Observans proposa una matinal de portes obertes amb motiu del Dia Internacional dels Museus. Aquest dia se celebra des de 1977 amb l'objectiu de conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

A les 11 del matí, comença la visita teatralitzada romana titulada "El pintor pompeià". Les persones visitants coneixeran cada racó de l'assentament romà de la mà de Caius Maximus Minimus, un pintor imaginari que fa més de 2.000 anys va venir de Pompeia per decorar les estances del palau.

A més, a les 12.30 h es confeccionaran corones de flors, tal i com es feia en la època romana. Els habitants celebraven l'arribada de la primavera amb grans festes on lluïen robes acolorides i corones de flors fetes per ells mateixos.

Les dues activitats són gratuïtes. No obstant això, és necessari inscriure's prèviament a www.monsobservans.cat

La Nit dels Museus

El Museu de Montmeló complementa la proposta que ofereix Mons Observans amb un recorregut guiat per l'exposició permanent Museum nocte i un taller romà d'oracles amb vi de roses elaborat seguint una recepta que té 2.000 anys d'antiguitat.

Aquestes activitats comencen a les 20.30 h al Museu de Montmeló. Més informació: (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Cultura i festes
Cartell del Dia Internacional dels Museus a Mons Observans
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona