CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les forques de "La Remençada", preparades per a la batalla

Les forques de "La Remençada", preparades per a la batalla

08/05/2019

Aquest dimarts s’ha presentat la sisena edició de “La Remençada. El Gran Musical Històric del Vallès” que es portarà a escena l’1 de juny. Enguany, el padrí de l’espectacle és el pastisser local Jaume Viñallonga.

Més de 130 persones han assistit aquest dimarts a la presentació de la sisena edició de La Remençada. El Gran Musical del Vallès a la masia El Molí de Montornès. Aquest any, el padrí de l’espectacle és el pastisser local Jaume Viñallonga.

Viñallonga, guardonat per la Generalitat amb el Premi al millor jove artesà alimentari innovador 2017, ha estat present en l’acte i ha firmat en el llibre d'honor de l'Associació La Remençada.

La presentació ha comptat amb dramatitzacions a càrrec del grup escènic de La Remençada i interpretacions de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música. A més, s’ha obsequiat l’alumnat de l’Institut Marta Mata que ha estat guanyador i finalista del concurs per dissenyar el cartell de La Remençada.

Xavier Baurier, compositor de la música de l’espectacle, ha pujat a l’escenari per tocar una de les cançons més emotives del musical amb l’acompanyament d’un grup de ball de l’Escola Municipal de Dansa. Tot seguit, les persones assistents han pogut tastar la coca de La Remençada i un aperitiu elaborat i servit per l'alumnat de l'Escola d'Hoteleria del Vallès Oriental.

L’acte ha comptat amb la presència dels alcaldes de Montornès i de Vilanova, José A. Montero i Yolanda Lorenzo, respectivament, i els regidors de cultura de Montornès i de Vilanova, Helena Ollé i Jordi Vall-llovera, entre d’altres. També hi han assistit representants de les empreses patrocinadores.

La Remençada 2019

La sisena edició de La Remençada. El Gran Musical Històric del Vallès es representarà l'1 de juny. L'espectacle començarà a les 18 h a la plaça dels Remences i acabarà a la plaça de Pau Picasso.

L'esdeveniment va ser concebut pel seu ideòleg, Xavier Bertran, l'any 2014 com un espectacle inèdit amb la particularitat de ser representat de forma itinerant pels carrers de Montornès. També és el veïnat qui, de forma voluntària, s'ocupa del vestuari, escenografia i de tots els aspectes de l'organització. La música és del compositor Xavier Baurier i, des de fa cinc anys, està dirigit per l'actor i director vallesà, Toni Figuera.

A la presentació s’ha reconegut la labor de Xavier Bertran i Xavier Baurier com a creadors i impulsors del projecte. Se’ls ha donat un obsequi artesanal i personalitzat que inclou imatges de la primera edició del musical.

Arxivat a: Ajuntament, Cultura i festes
Actors i actrius de "La Remençada" en un moment de la representació
Reconeixement a Xavier Bertran i a Xavier Baurier durant la presentació de la sisena edició de La Remençada
Actuació de Xavier Baurier al piano, acompanyat del grup de ball de l'Escola Municipal de Dansa
Foto de família de la presentació de La Remençada 2019
Actuació de dos alumnes de l'Escola Municipal de Música
El pastisser local Jaume Viñallonga signant el llibre d'honor de l'Associació La Remençada
Finalistes i guanyador de l'Institut Marta Mata del concurs de cartells de La Remençada
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona