CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Preinscripcions en línia a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

Preinscripcions en línia a l’Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre

02/05/2019

Del 2 al 17 de maig romandrà obert el termini de preinscripcions per al proper curs de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre. El centre ha estrenat un sistema de preinscripcions en línia. La prestació forma part d'un programari que permetrà l'alumnat interactuar amb el centre.

Aquest dijous, 2 de maig, s'ha obert el termini de preinscripcions per al proper curs de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre. Per primera vegada es podran fer en línia a través d'un enllaç habilitat.

Es tracta d'una de les prestacions del nou programari de gestió acadèmica del centre que permetrà l'alumnat interactuar amb l'escola. L'eina els donarà accés a les seves dades personals i de matrícula, horaris, informes d'avaluació i permetrà informar d'absències.

Durant els propers dies cada alumne rebrà un correu electrònic amb el seu nom d'usuari i la contrasenya per poder-hi accedir.

L'alumnat nou pot fer la preinscripció directament a través de l'enllaç: https://emusicamontornes.gwido.cat/inscripcio_ciutadana/

Un ventall formatiu ampli i per a totes les edats 

Per al curs 2019-20 l’escola continua oferint ensenyaments artístics de música, dansa i teatre, des dels 3 anys fins a l'edat adulta. De 3 a 5 anys, la iniciació a les arts és comuna per a les tres disciplines i a partir dels 6 anys ja es pot triar l’itinerari que es vulgui cursar: teatre, música i/o dansa. Per a persones adultes, el centre ofereix ensenyaments en música, instruments, teatre musical, teatre i estiraments i disposa d'un cor i un quadre flamenc. Pel que fa a la dansa, hi ha classes de dansa clàssica, dansa creativa i contemporània, dansa musical, tècnica corporal i estiraments a partir dels 6 anys. Finalment, el la formació teatral s'estructura en nivells formatius i per edats, i inclou endenyament específic de dicció i emissió de la veu.

Arxivat a: Ciutadania, Educació
Celebració de la patrona de la música, Santa Cecília (any 2018)
El Petit Princep (Sant Jordi 2018)
"Casa de lloguer" a càrrec del grup d'adults de l'Aula de Teatre (Imatge d'arxiu)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona