CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > El FOAM i Globus pels valents, dues opcions d'oci per al cap de setmana

El FOAM i Globus pels valents, dues opcions d'oci per al cap de setmana

26/04/2019

La Carpa Polivalent El Sorralet acull aquest cap de setmana el Festival d'Oci Alternatiu de Montornès. El FOAM proposa 34 hores ininterrompudes d'activitats per al jovent. D'altra banda, aquest dissabte la plaça de Pau Picasso acollirà tota una jornada de propostes lúdiques en el marc de la Festa solidària Globus pels Valents.

Tot és a punt per a la celebració, aquest cap de setmana del FOAM, del Festival d'Oci Alternatiu de Montornès, una proposta nascuda de les aportacions del jovent als pressupostos participatius KOSMOS.

Des de les 10 h d'aquest dissabte fins a les 20 h de diumenge es desenvoluparan una quarantena d'activitats destinades a públic d'entre 17 i 30 anys. Entre les propostes hi ha tot tipus de jocs de rol, de consola, de taula i tallers i activitats relacionades amb el Manga i la cultura japonesa. També hi tindrà presència el fenomen de la temporada pel que fa a sèries, amb una marató dedicada a Joc de trons.

El festival comptarà amb un escenari pel qual passaran personatges com els youtubers i gamers Víctor Matute (Pazos64) i Eric Rodríguez (Leyendas y Videojuegos), i Iñigo Montoya (Got), l'entrenador d'esgrima de l'elenc de Joc de Trons i extra de la sisena temporada de la sèrie.

A més de les activitats programades en horaris concrets n'hi haurà opció de practicar activitats com el Soft Combat, el Japo Dance o, per als nostàlgics, visitar una exposició dedicada a les videoconsoles antigues.

II edició de la Festa Globus pels valents

Aquest dissabte torna a Montornès la Festa Globus pels Valents que es desenvoluparà durant tot el dia a la plaça de Pau Picasso.

L'esdeveniment compta amb la col·laboració d'entitats i establiments del poble.

La recaptació de la festa es destinarà a la investigació del càncer infantil a l'Hospital Sant Joan de Déu.

Arxivat a: Ciutadania, Joventut
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona