CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Sant Jordi s'obre pas entre núvols de tempesta

Sant Jordi s'obre pas entre núvols de tempesta

24/04/2019

Tot i el mal temps del matí, Sant Jordi va brillar amb el sol de la tarda a la plaça de Pau Picasso, que es va omplir amb les parades de roses, llibres i de les entitats, i amb la XIII Marató de contes. Un any més, l'Associació Volumont ha apropat la diada a les persones més vulnerables.

La diada de Sant Jordi es va tornar a viure a Montornès amb intensitat, tot i els núvols i la pluja del matí. A la tarda, el sol va acompanyar les parades de roses, llibres i les activitats culturals de la plaça de Pau Picasso. Enguany la Marató de contes organitzada per la Biblioteca ha tingut gust d'aniversari amb la celebració dels 30 anys de la colla gegantera de Montornès i dels 10 anys del Drac Petit del Ball de diables i drac de Montornès.

Al costat d'això, novament l'actuació d'entitats com Volumont ha permès dur la festivitat de Sant Jordi a les persones en situació més complicada. Com ja és tradició, l'associació ha fet arribar roses a les persones grans que fan ús del programa de suport alimentari a domicili i del menjador social que desenvolupa el departament de Serveis Socials.

Volumont  també va cedir 100 euros per a la compra de llibres per a l'espai matern infantil del Servei d'Intervenció Socioeducativa que es presta al Centre Infantil La Peixera. Ahir les mateixes usuàries del servei van fer una sortida a Barcelona per comprar-los, una manera d'ampliar horitzons i de moure's amb els menuts fora de l'àmbit habitual.

També el Pla de Transició al Treball participa en la festivitat. Cada any el centre escull un col·lectiu del municipi a qui dedicar les roses de metall manufacturades pels alumnes el mòdul de fabricació mecànica i d'ajust i soldadura. Enguany són les usuàries de l'espai matern infantil. El lliurament de roses es farà aquest dijous al matí. 

Setmana Cultural a Montornès 

Les activitats de Sant Jordi es perllongaran encara durant la setmana. Aquest dijous a la tarda l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre, proposa un espectacle inèdit que, igual que la Cantata que es feia tradicionalment, compta amb la participació de les cinc escoles de primària de Montornès. Es tracta de la representació de El Petit Príncep, un espectacle de dansa, teatre i música. L'espectacle es durà a terme a les 17.30 h al Pavelló Municipal. 

Divendres, a partir de les 18 h, la Biblioteca acollirà la revetlla de Sant Jordi amb contes i espectacles per a totes les edats. 

La setmana cultural es completa amb la celebració del FOAM, el Festival d'Oci Alternatiu de Montornès organitzat pel departament de Joventut. Les activitats es desenvoluparan de forma ininterrompuda durant tot el cap de setmana a la Carpa Polivalent El Sorralet.

Arxivat a: Ciutadania, Cultura i festes, Serveis Socials
XIII Marató de contes (Foto: Ajuntament de Montornès. Autor: Juanjo Bermejo)
Parades de llibres a la plaça de Pau Picasso (Foto: Ajuntament de Montornès. Autor: Juanjo Bermejo)
Sardanes a la plaça de Pau Picaso (Foto: Ajuntament de Montornès. Autor: Juanjo Bermejo)
Sant Jordi amb les persones usuàries del servei de menjador social per a la gent gran
Photocall de Sant Jordi elaborat per les persones usuàries del menjador social
Llibres i contes adquirits per a l'espai matern infantil amb la donació de Volumont
Roses de metall elaborades per l'alumnat del Pla de Transició al Treball

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona