CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Les obres de la torre de l'homenatge del castell de Sant Miquel, a licitació

Les obres de la torre de l'homenatge del castell de Sant Miquel, a licitació

18/04/2019

Els treballs inclouran treballs per aturar el deteriorament de la torre, la recuperació de la volumetria, excavació arqueològica i l'adequació de l'entorn. Les empreses que vulguin optar a l'execució del projecte tenen temps de presentar la seva proposta fins al 30 d'abril.

Ens els darrers dies s'ha publicat la licitació de l'execució del projecte d'excavació i consolidació de la torre de l'homenatge del castell.

El projecte executiu, redactat per l’arquitecte Jaume Serra, inclou mesures per aturar el deteriorament de la torre, que es troba molt exposada a l’acció de fenòmens meteorològics que la malmeten (vent, pluja, canvis de temperatura, etc), consolidant les parts febles com el coronament del mur i les esquerdes. També proposa recuperar en part la volumetria de la torre mitjançant els materials acumulats al seu interior i entorn, realitzar els treballs d’excavació arqueològica i adequar l’entorn immediat per facilitar la visita i la lectura arquitectònica del monument. El projecte compta amb l’autorització de la Comissió Territorial del Patrimoni Cultural de Barcelona.

Es tracta de la primera fase del Pla Director del castell de Sant Miquel. El pressupost total del projecte, previ a l’adjudicació, és de 53.231,21 € que seran assumits per l’Ajuntament que alhora compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona de 45.000 €.

Arxivat a: Patrimoni històric
Vista aèria del castell de Sant Miquel (Imatge AMMV)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona