CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > RECORDATORI: El mercat setmanal de divendres s’avança al dijous dia 18

RECORDATORI: El mercat setmanal de divendres s’avança al dijous dia 18

17/04/2019

Aquest dijous 18 d'abril, de 6 a 16 h, estarà prohibit estacionar al carrer de Jaume Balmes (entre la plaça de la Font i el carrer de Palau d'Ametlla), i al carrer de Palau d’Ametlla (entre el carrer de Joan XXIII i el carrer de l'Estrella).

Aquest divendres es dóna una de les quatre excepcions que recull l’Ordenança reguladora del mercat setmanal de Montornès, aprovada pel Ple Municipal a l'any 2010. Segons l'ordenança, els divendres festius hi ha mercat tret de quatre excepcions: Divendres Sant, el dia d’Any Nou, el dia de Reis i el dia de Nadal. En aquests casos, el mercat es continuarà celebrant el primer dia hàbil anterior.

És per això que el mercat setmanal del divendres dia 19 (Divendres Sant) se celebrarà aquest dijous, 18.

El dijous 18 d'abril, a partir de les 6 h i fins a les 16 h, estarà prohibit estacionar al carrer de Jaume Balmes (entre la plaça de la Font i el carrer de Palau d'Ametlla) i al carrer de Palau d’Ametlla (entre el carrer de Joan XXIII i el carrer de l'Estrella).

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Mercat setmanal de Montornès Centre (Imatge d'arxiu)

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona