CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Exposició pública de les llistes del cens electoral per a les eleccions municipals i europees

Exposició pública de les llistes del cens electoral per a les eleccions municipals i europees

05/04/2019

Del 8 al 15 d’abril (ambdós inclosos) romandrà obert el termini d'exposició pública de les llistes provisionals del cens electoral per a la convocatòria de les eleccions municipals i europees que se celebraran el 26 de maig.

Les llistes provisionals inclouen els moviments padronals produïts fins al 30 de gener de 2019, i corresponen al cens electoral d'espanyols residents (CER), al cens electoral d'estrangers residents a Espanya (CERE) i al cens electoral d'espanyols residents absents (CERA).

Les llistes es poden consultar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, ubicada a la planta baixa de l'edifici consistorial (avinguda de la llibertat, 2) de dilluns a divendres de 8.30 a 15 h i dimarts i dijous, també de 17 a 19 h. En cas que es detecti alguna incidència en les dades, la persona interessada pot presentar la reclamació corresponent de forma presencial i aportant el corresponent document d’identificació personal (DNI, Passaport o Targeta de residència originals i en vigor).

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania
.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona