CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'alumnat de Montornès rep el certificat del programa Lletres per a tothom

L'alumnat de Montornès rep el certificat del programa Lletres per a tothom

02/04/2019

Aquest dimarts s'ha dut a terme el lliurament de diplomes a les persones participants en la tercera edició d'aquest programa d'alfabetització en llengua catalana destinat a persones adultes d'origen estranger.

En la darrera edició del programa Lletres per a tothom, la tercera que es du a terme a Montornès, han participat un total de 19 persones, de les quals 10 han finalitzat el curs i han aconseguit el certificat que ho acredita. Aquest dimarts han rebut el diploma en un acte celebrat a l'Ajuntament de Montornès. 

El programa Lletres per a Tothom està organitzat per la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat, en col·laboració amb Plataforma per la Llengua – Col·lectiu l’Esbarzer i compta amb el finançament de la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona.  

Durant aquest mes d'abril s'encetarà la quarta edició del programa a Montornès.

Arxivat a: Ciutadania, Serveis Socials
Participants en la tercera edició del programa Lletres per a tothom
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona