CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Radouane Nour i Silvia Segura s’imposen a la 26a Mitja Montornès

Radouane Nour i Silvia Segura s’imposen a la 26a Mitja Montornès

25/03/2019

Els atletes Radouane Nour i Silvia Segura han estat els guanyadors de la 26a edició de la Mitja Marató de Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca, mentre que Eloi Cabezas i Gemma Barrachina han vençut a la cursa dels 6 km.

Aquest diumenge s’ha dut a terme la 26a edició de la Mitja Marató que travessa les poblacions de Montornès, Montmeló, Vilanova i La Roca. El vencedor ha estat Radouane Nour del C.A. La Sansi amb un temps de 1h 11’ 17’’. És la segona vegada que Radouane Nour guanya la Mitja Montornès. L’atleta ja es va imposar en aquesta prova l’any 2017. Gerard Garrote del C.A. Figueres ha estat segon i Carlos Saez del Fraikin Granollers, tercer.

En la categoria femenina, la guanyadora ha estat Silvia Segura del C.A. Les Tortugues amb un crono de 1h 13’ 38’’. Olga Pons del C.A. Parets i Elisabet Martin del C.A. Granollers han arribat en segona i tercera posició, respectivament.

La cursa dels 6 km l’ha guanyat, per segon any consecutiu, Eloi Cabezas de l’Atletisme Montornès amb un temps de 19’ 21’’. Gemma Barrachina del Rios Running Team s’ha imposat en categoria femenina.

Compromís social a la Mitja Marató

La organització ha assegurat que ha augmentat la participació a la Mitja i a la cursa dels 6 km, amb gairebé 2.000 inscripcions.

La prova ha comptat amb la participació del grup d’entrenament per la igualtat, una iniciativa del Club Atletisme Montornès i la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Montornès per a que dones i homes es preparin per córrer la cursa dels 6 km, i de 81 menors tutelats provinents d’onze centres d’acollida.

Un any més, la Mitja Marató ha estat solidària. Dissabte a la tarda, 450 infants van córrer la Mini Marató Solidària. La recaptació íntegra es destinarà a Creu Roja per a un projecte d’inserció sociolaboral. A aquest projecte, Henkel també hi destinarà mig euro per cada persona inscrita a la Mitja i a la cursa dels 6 km. A més,  la organització donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada foto que es fa ver diumenge al photocall del "Movimiento Piu".

Arxivat a: Esports
Radouane Nour (C.A. La Sansi), guanyador de la 26a Mitja Montornès
Sílvia Segura (C.A. Les Tortugues), guanyadora de la 26a Mitja Montornès
Eloi Cabezas (Club Atletisme Montornès), guanyador de la cursa dels 6 km
Gema Barrachina (Rios Running Team), guanyadora de la cursa dels 6 km
Podi masculí de la 26a Mitja Montornès
Podi femení de la 26a Mitja Montornès
Grup d'entrenaments per la igualtat abans de còrrer la cursa dels 6 km
Grup de menors tutelats abans de còrrer la cursa dels 6 km
12a Mini Marató Solidària
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona