CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Detingut un menor com a presumpte autor de tres delictes d'abusos sexuals

Detingut un menor com a presumpte autor de tres delictes d'abusos sexuals

22/03/2019

La Policia Local ha aconseguit identificar i detenir l'individu a qui, a més dels delictes d'abús sexual, se li atribueix un presumpte delicte lleu de lesions a una de les víctimes.

La Policia Local de Montornès ha detingut aquest dimecres, 20 de març, un menor d’edat com a presumpte autor de tres delictes d'abusos sexuals i d'un delicte lleu de lesions perpetrats contra tres dones de la població.

Segons la informació facilitada per la Policia Local, els fets van passar entre el 22 de febrer i el 12 de març, al Camí Fluvial que uneix Montornès i Vilanova. Els atacs van ser perpetrats entre les 15 i les 17 h. Les dones, que tenen edats compreses entre els 41 i els 53 anys, van patir tocaments en parts íntimes, fets en algun cas amb tanta força que la víctima va caure al terra i va patir lesions.

El 12 de març una de les víctimes va comparèixer a les dependències policials per comunicar i denunciar l’atac patit. A partir d'aquell moment la Policia Local va iniciar la investigació. Les informacions disponibles van fer pensar des de l'inici que no es tractava d’un cas aïllat, fet que es va corroborar amb la localització de dues dones més que també havien patit abusos en el mateix lloc i circumstàncies.

La prioritat donada pel cos policial als fets ha tingut com a resultat que, en només una setmana, s'ha pogut realitzar totes les accions necessàries per identificar amb garanties el presumpte autor dels delictes i posar-lo a disposició judicial.

Des de la Prefectura de la Policia Local es vol enviar el missatge a la població que el que s'ha de fer quan es produeixen fets d'aquest tipus és comunicar-ho immediatament a la policia pels canals oficials amb l’objectiu que es puguin iniciar les actuacions amb més rapidesa i eficàcia.

Un altre cas resolt 

La Policia Local va detenir, el 14 de març, tres persones acusades d'un delicte d'amenaces i un altre de lesions. Els detinguts havien protagonitzat una baralla amb arma blanca a l’exterior d’un establiment ubicat al centre de la població.

La immediatesa de l’actuació policial va permetre, també en aquest cas, identificar i localitzar els implicats en la baralla, esbrinar les circumstàncies dels fets i restablir la normalitat a la zona amb la màxima celeritat.

Un dels detinguts, de 44 anys, va haver de ser traslladat a l’Hospital de Granollers amb lesions de caràcter greu. Els altres dos individus, de 37 i 24 anys, van ser traslladats a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Granollers per passar, posteriorment, a disposició judicial.

Arxivat a: Ajuntament, Ciutadania, Seguretat ciutadana
Escut de la Policia Local de Montornès del Vallès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona