CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > És hora de filmar! IV Mostra de Curtmetratges de Montornès

És hora de filmar! IV Mostra de Curtmetratges de Montornès

20/03/2019

Fins al 3 de maig es poden presentar propostes per a la IV Mostra de Curtmetratges de Montornès. Els curts es projectaran el 25 de maig a l’Espai Cultural Montbarri.

Aquest any torna una nova edició de la Mostra de Curtmetratges de Montornès. La temàtica principal és “igualtat i LGTBI”, però les bases també estableixen una segona temàtica de caràcter lliure i una modalitat de mini clips de durada inferior a 30 segons. 

Les obres han de ser inèdites, amb una durada màxima de 8 minuts. El jovent pot participar de manera individual o en un grup de màxim 4 membres. Les persones participants es distribuiran en dues categories: adolescent (de 12 a 17 anys) i juvenil (més de 17 anys).

Cada obra qualificada com a apta pel jurat rebrà un lot de productes relacionats amb el món del cinema. A més, els curts participants a la temàtica d'igualtat també rebran un lot de productes feministes.

Els treballs s’han de presentar en format digital abans del 3 de maig a les 18 h, al Centre Juvenil Satèl·lit o a l’Oficina del Barri. Més informació: 673532609 / (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Gala Crispeta d’Or

Les obres presentades es projectaran el dissabte 25 de maig a la Gala Crispeta d’Or. L’Espai Cultural Montbarri acollirà aquest gran esdeveniment que també reconeixerà al jovent que ha participat a la mostra amb l’estatueta “Crispeta d’Or”.

La IV Mostra de Curtmetratges és una proposta articulada per un grup de joves a través dels pressupostos participatius Kosmos, conjuntament amb el departament de joventut de l’Ajuntament de Montornès.

Arxivat a: Cultura i festes, Joventut
Estatuetes "Crispeta d'Or" 2017

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona