CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La Policia Local deté dos presumptes lladres al barri del Castell

La Policia Local deté dos presumptes lladres al barri del Castell

15/03/2019

Els individus havien accedit a un habitatge del barri del Castell trencant un vidre d'una finestra. La policia segueix la pista d'un tercer individu que va aconseguir fugir. Les dues detencions han estat possibles gràcies a la col·laboració del veïnat.

La Policia Local va detenir el dimecres, 13 de març, dos individus quan intentaven fugir després de presumptament perpetrar un robatori en un habitatge del barri del Castell. Cap a les 17 h, la policia va rebre la trucada d'un veí que havia observat com tres individus accedien a l'habitatge trencant el vidre d'una finestra.

Una patrulla va arribar al lloc dels fets i va enxampar "in fraganti" els presumptes lladres que, alertats de la presència policial, van sortir per les finestres i van emprendre la fugida. Un veí que es trobava en les immediacions va interceptar un dels fugitius, que el va empentar sense causar-li, però, cap lesió. S’inicià llavors una persecució a peu pels camps de la zona. La immediatesa de l'actuació policial i la col·laboració ciutadana van permetre la detenció de dos dels tres presumptes lladres.

Els detinguts són dos joves de 16 i 18 anys, veïns de Montornès i sense antecedents. Tots dos van ser traslladats a les dependències dels Mossos d’Esquadra de Granollers per ser posats a disposició judicial. Se'ls acusa d'un delicte de robatori amb força.

La policia manté les investigacions obertes a fi d'identificar i detenir el tercer individu, que va aconseguir fugir.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Dependències de la Policia Local de Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona