CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Més categories a la 26a Mitja Marató

Més categories a la 26a Mitja Marató

13/03/2019

Aquest dimecres s'ha presentat la 26a edició de la Mitja Montornès-Montmeló-Vilanova-La Roca que se celebrarà el 24 de març. Enguany, s’han ampliat les categories per a les persones majors de 60 anys.

L'Espai Cultural Montbarri de Montornès ha acollit la presentació de la Mitja Marató 2019 que enguany arriba a la seva 26 edició. La prova travessa les poblacions de Montornès, Montmeló, Vilanova i la Roca i enguany es duu a terme el 24 de març, juntament amb la cursa dels 6 km.

Com a novetat, la organització ha ampliat les categories per a les persones majors de 60 anys. A més, la Colla de Geganters de Montornès celebrarà el seu 30 aniversari obrint la cursa amb el Banyetes.

La presentació de la Mitja ha comptat amb les actuacions de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música i amb la col·laboració de l'alumnat del mòdul d'auxiliar d'hosteleria, cuina i restauració del Pla de Transició al Treball que s'ha encarregat de preparar i servir un piscolabis.

L'acte ha comptat amb l'assistència dels alcaldes José A. Montero, de Montornès del Vallès; Carles Fernández, de la Roca del Vallès; Yolanda Lorenzo, de Vilanova del Vallès i Pere Rodríguez, de Montmeló. També hi ha assistit el Vicepresident de la Federació Catalana d'Atletisme, Josep Maria Antentas; l'assessor de l'àrea d'esports de la Diputació de Barcelona, Jordi Torrents i representants de les entitats i empreses patrocinadores que fan possible la prova.

Una Mitja solidària

El 23 de març, revetlla de la Mitja, els infants tenen la oportunitat de còrrer la Mini Marató Solidària. La recaptació íntegra d’aquesta prova anirà a la Creu Roja de Granollers. A més, per cada inscripció de la Mitja i de la cursa dels 6 km, Henkel farà una aportació de 0,5 € a aquesta mateixa organització.

El dia la Mitja continuarà el gest solidari, ja que es donarà un quilo de menjar a Càritas Montornès per cada imatge que es faci al photocall del Moviment Piu.

Arxivat a: Esports
Els alcaldes, patrocinadors, Club d'Atletisme, Federació Catalana d'Atletisme i Diputació de Barcelona
Actuació de l'Escola de Música a la presentació de la 26a Mitja Montornès
Presentació de la 26a Mitja Montornès a l'Espai Cultural Montbarri
Actuació de l'Escola de Música a la presentació de la 26a Mitja Montornès
Material del lot per als participants de la 26a edició de la Mitja
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona